Regístrate
Solicitud
26/02/2020
Miércoles
Sessions
mañana
Duración: 
55 MINUTS
A partir de 3 €

Descripción

Musiquetes de paper és un espectacle que sorgeix de la confluència de diferents artistes interessats per un mateixa temàtica i un mateix període històric: la infància a Catalunya a finals de segle XIX i començaments del XX. És en aquest període on trobem els més importants moviments de renovació pedagògica. La presa de consciència de les necessitats de l’infant fa que es comenci a generar una gran quantitat de productes culturals destinats als més menuts: llibres, cançons, joguines i material didàctic divers.

L’espectacle, de la mà de la cia. Fem Sonar Les Musiquetes, revisa el repertori cançonístic que compositors modernistes i noucentistes van escriure. Musiquetes de paper vol recuperar aquest llegat lúdic, evitant que caigui en l’oblit, i adequar-lo als interessos dels infants d’avui en dia, avesats a les actuals formes d’entreteniment i a les noves tecnologies. Està concebut com un concert, amb cançons representades i il·lustrades mitjançant teatrins i titelles de paper.

La companyia utilitza sonoritats actuals, interpretant les peces amb una formació instrumental que inclou bases electròniques a més de bateria, baix elèctric, guitarres, acordió diatònic i veus, i adapta lletres i estructures per fer-les més entenedores i atractives. Sempre, això sí, des d’un punt de vista respectuós, i amb afany de divulgar una part del patrimoni cultural del país.

Infantil

Equipamiento

Rambla Egara, 340
08221
Terrassa

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
10.00h a 14.00h; 15.00h a 17.00h
+34 93 789 90 85

Sesiones pasadas

Miércoles
26
Febrero
Hora
11:00
Sesión escolar
Espacio
Sala d'actes - Centre Cultural Terrassa