Solicitud
06/05/2020
Miércoles
Sessions
mañana
Duración: 
55 MINUTS
A partir de 3 €

Descripción

Notes & Films és un concert ple de cinema on, a partir de diferents curtmetratges que van del cinema mut de principis de segle a l’animació digital, passant per l’stop-motion, descobrireu com n’és d’important el so en el cinema. Per fer-ho, la companyia porta una pila de clarinets de mides diferents per posar-hi la banda sonora. Hi sentireu ragtimes, funky, àries de Mozart i fins i tot un sirtaki. Perquè quan música i imatge es donen la mà fins i tot sobren les paraules!

Però el so del cinema també són els efectes sonors. De gravar-los se n’ocupen els artistes foley. A Notes & Films els músics canviaran els instruments per regadores, draps, sabates i cubells perquè veieu la màgia d’aquest ofici! I és clar, també descobrireu que les pel·lícules són fetes de fotogrames gravant l’escena d’una pel·lícula amb la vostra ajuda i aprendreu les bases del cinema d’animació.

A càrrec de Ensemble una cosa rara arriba aquesta proposta. Els integrants de la companyia han realitzat concerts arreu de lʼestat així com a França, Bèlgica o Holanda. Han estat seleccionats per tocar en prestigiosos festivals i desenvolupen una intensa activitat com a intèrprets en dʼaltres formacions de música de cambra així com també en el camp orquestral. En el camp educatiu, són els creadors del conegut espectacle Clarinetàrium, sota la producció de la Fundació La Caixa.

Infantil

Equipamiento

Passeig Ernest Lluch, D - 1.
08222
Terrassa

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
10.00h a 14.00h; 15.00h a 17.00h
+34 93 789 90 85

Sesiones pasadas

Miércoles
06
Mayo
Hora
11:00
Sesión escolar
Espacio
Auditori Municipal de Terrassa