• Institut del Teatre
Reserva directa
26/04/2019 al 27/04/2019
Viernes, Sábado
Sessions
noche
Duración: 
60 minuts
Plazas disponibles para silla de ruedas
A partir de 3 €

Descripción

En motiu del 70è aniversari de la creació de la Secció de Dansa, l’Institut del Teatre va instituir un Premi Coreogràfic dirigit als joves creadors i intèrprets per tal de donar-los a conèixer i facilitar la seva inserció laboral.

El premi consisteix en dotar de recursos econòmics a quatre projectes seleccionats en concurs perquè facin una breu presentació al Mercat de les Flors a finals de desembre, on es triarà el guanyador, que podrà estrenar la seva coreografia completa al Festival Grec 2019.

El SAT! també hi col·labora amb la selecció de dos dels quatre projectes finalistes, a qui els oferirà l’oportunitat de desenvolupar les seves peces i presentar-les al públic en un format més llarg. Els grups participants no els podrem conèixer fins el mes de desembre.

El Premi de Dansa de l’Institut del Teatre està organitzat amb la col·laboració del GREC Festival de Barcelona, Mercat de les Flors, Fundació SGAE, Centre Cultural de Terrassa, El Graner, Teatre Auditori de Sant Cugat, La Caldera Les Corts, l’APDC, L’Estruch, Temporada Alta, Sismògraf i el SAT!

*El SAT! i Estrella Damm us conviden a un col·loqui postfunció. (divendres 26)

Muy visual
Adultos
Todos los públicos

Equipamiento

Neopàtria 54
08030
Barcelona

Contacto Apropa del equipamiento

933 45 79 30
Persona de contacto: 

Sesiones pasadas

Sábado
27
Abril
Hora
20:30
Espacio
Sat! Teatre

Accesibilidad

  • Plazas disponibles para silla de ruedas