Muy solicitado
Reserva directa
07/03/2020
Sábado
Sessions
noche
Duración: 
110 minuts
Audiodescripción
Bucle magnético
Plazas disponibles para silla de ruedas
Subtitulación
A partir de 3 €

Descripción

Direcció: Jordi Prat i Coll

Amb Clara Altarriba, David Anguera, Albert Ausellé, Rosa Boladeras, Marina Gatell, Berta Giraut, Antònia Jaume, Davo Marín, Carme Milán, Albert Mora, Carol Muakuku, Albert Pérez, Xavier Ripoll i Jacob Torres

A la Rambla de les Flors, s’hi passegen amb tota promiscuïtat les múltiples facetes de la calidoscòpica realitat barcelonina. Testimoni d’excepció de les agitacions polítiques, la parada de l’Antònia ofereix perfums i colors a tothom que s’hi vol acostar, mentre resta fidel al passeig que l’ha vist créixer. I avui, vuit dècades després que Josep Maria de Sagarra escrivís la seva oda al carrer més emblemàtic de Barcelona, la Rambla continua vertebrant les confluències de la nostra realitat.

Un clàssic del teatre català en què ressonen les commocions polítiques de dos moments estructurals en la nostra història recent. Per una banda, l’estrena va ser el març del 1935, mesos després que Lluís Companys proclamés l’Estat català. Per l'altra, l’obra està ambientada poc abans de la revolució de la Gloriosa de 1868, amb què es posaria fi a les tres dècades del regnat d’Isabel II.

Vídeo: www.youtube.com/watch?v=Bz2ICtnb2Rw

Éxito de la temporada
Una apuesta segura
Adultos
Jóvenes
Sin entreacto

Equipamiento

Rambla Nova, 11
43004
Tarragona

Contacto Apropa del equipamiento

977 29 61 00
Persona de contacto: 
Lluïsa Fuentes lfuentes@tarragona.cat
Núria Gurrera ngurrera@tarragona.cat

Sesiones pasadas

Sábado
07
Marzo
Hora
21:00

Accesibilidad

  • Audiodescripción
  • Bucle magnético
  • Plazas disponibles para silla de ruedas
  • Subtitulación