Regístrate
5
Solicitud
26/05/2019
Domingo
Sessions
tarde
Duración: 
1 h
Plazas disponibles para silla de ruedas
A partir de 3 €

Descripción

Guy Nader i Maria Campos recrea la repetició i el ritme en el moviment d’uns cossos que incessantment desafien la gravetat, comuna metàfora de la naturalesa repetitiva de la mateixa existència i la idea de la persistència. Set of sets porta la nostra atenció cap a la percepció de l’infinit, el temps i la memòria, i crea un laberint sense fi de cossos en acció.

 

El treball de Guy Nader i Maria Campos ha estat presentat a diferents festivals i teatres internacionals i nacionals, com a Holanda, Regne Unit, Alemanya, Líban i Corea del Sud.

 

Set of sets forma part del Pla d’Impuls de la Dansa 2016-18, l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) del Dept.de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Mercat de les Flors i els equipaments del Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya que vam participar en la Producció Nacional de Dansa 2017-2018. Tornem a unir esforços per donar suport a la programació i gira d’espectacles de dansa catalana de mig/gran format per Catalunya.

Adultos

Equipamiento

Rbla. Principal,4
8800
Vilanova i la Geltrú

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
10 a 14h
+34 93 814 19 52
Persona de contacto: 
Mercè Soler msoler@vilanova.cat

Sesiones pasadas

Domingo
26
Mayo
Hora
19:00
Espacio
Teatre Principal Vilanova i la Geltrú

Accesibilidad

  • Plazas disponibles para silla de ruedas