Regístrate
Reserva directa
27/10/2019
Domingo
Sessions
tarde
Duración: 
70 min
A partir de 3 €

Descripción

250È ANIVERSARI DEL NAIXEMENT DE BEETHOVEN I 50È ANIVERSARI DE LA MORT ROBERT GERHARD 

 

Degut a la coincidència d’aniversaris commemoratius, les temporades 2019-2020 i 2020-2021, ens permetran dedicar especial atenció a l’obra de dos músics d’èpoques i llocs diferents, però transcendentals ambdós per a la història de la música universal: Robert Gerhard (50è aniversari de la seva mort) i Ludwig van Beethoven (250è aniversari del seu naixement).

Així com la commemoració del 250è aniversari del naixement de Beethoven serà celebrada arreu del món, és presumible que el 50è aniversari de la mort Robert Gerhard -segurament el músic català de projecció universal més important del segle XX- passarà més desapercebut en les programacions. No volem que aquest sigui el cas de l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú.

L’Associació Musical Eduard Toldrà manté un fort compromís amb la projecció del patrimoni musical català i és en aquest sentit que no pot deixar passar l’oportunitat que l’any 2020 ens ofereix de poder programar, al llarg de les dues temporades que ara mateix encetem, un cicle dedicat a aquests dos músics. Comencem amb aquest repertori d’unes obres cambrístiques d’aquests compositors per abordar, durant la segona part de la temporada i la temporada següent, obres de caràcter simfònic.

 

Repertori:

- Robert Gerhard: Suite per a instruments de corda, vent i piano

- L.van Beethoven: Septimí per a corda i vent en Mi bemoll major

 

FITXA ARTÍSTICA:

-SOLISTES DE LA CAMERATA

-Marcel Ortega, director

 

WEB: www.camerataeduardtoldra.cat 

 

 

 

 

Adultos

Equipamiento

Carrer Olesa de Bonesvalls, s/n
08800
Vilanova i la Geltrú

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
De 10 a 14h
+34 938140000
Persona de contacto: 
Mercè Soler msoler@vilanova.cat

Sesiones pasadas

Domingo
27
Octubre
Hora
19:00
Espacio
Sala Gran - Auditori Eduard Toldrà