5
  • sessió de treball
  • Enregistrant sons
  • Sessió de treball de ssssonoritatssss
Solicitud
07/02/2020 al 23/02/2020
Martes, Miércoles, Jueves, Viernes, Sábado, Domingo
Sessions
mañana, tarde
Duración: 
30 min
Plazas para grupos
Gratis

Descripción

ssssonoritassss es un projecte col.laboratiu amb l'artista Laura Llaneli i persones amb discapacitat intelectual de dos centres ocupacionals d'Asproseat.

ssssonoritatssss és una proposta artística de Laura Llaneli que gira al voltant del so, dels sons que formen part de la nostra vida diària. El projecte, de sis mesos de durada, comprèn un seguit d’activitats que transformen les accions quotidianes dels participants en experiències sonores. Es planteja com un procés obert,  participatiu i de desenvolupament lliure.

L'exposició mostra el procés i les obres resultants del projecte.  Inclou una part visual i d'escolta i una taula de so amb la que es pot interactuar

Aquest projecte ha estat seleccionat pel programa Art for Change de ”la Caixa” , que té com a finalitat recolzar equipaments i institucions culturals que desenvolupin projectes artístics amb la participació de col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Mínimo de plazas del grupo: 
5
Máximo de plazas del grupo: 
25
Más información del horario: 
Performances : 7 i 8 de febrer a les 12.20h L'exposició s'obrirà al public el dia 8 a les 14h De dimarts a dissabte de 10 a 18 h Diumenge de 10 a 15 h
Sensorial
Adultos
Familiar
Jóvenes
Todos los públicos
Espectáculo de pie

Equipamiento

Parc de Montjuïc, s/n
08038
Barcelona
Espacio: 
Fundació Joan Miró

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
de dilluns a divendres de 10 a 14 h
+34 934 439 067
Persona de contacto: 
Reserves Fundació Miró reserves@fmirobcn.org