Regístrate
Reserva directa
05/02/2020
Miércoles
Sessions
noche
Duración: 
1 h 30 min
Bucle magnético
Plazas disponibles para silla de ruedas
A partir de 3 €

Descripción

Fe, raó i ciència són conceptes independents o entre ells hi ha una relació inevitable? Com actuen davant les normes imposades que només cerquen la perpetuïtat del poder? Com afronten l’evolució de la ciència i la tecnologia? Galileu Galilei es va enfrontar a un munt d’enigmes que l’envoltaven dia a dia: la Terra és plana o rodona? Està formada per només quatre elements? La Lluna està feta d’èter? L’objectiu de la UAP20 és plantejar aquestes mateixes preguntes als joves d’avui, reflexionar sobre si allò que ens diuen és cert i si les normes sota les quals vivim són o no errònies.

Cantata protagonitzada pels alumnes dels instituts de les comarques gironines i organitzada per l’associació UAP Eduquem per la Pau.

Interpretació: alumnes dels instituts Alexandre Deulofeu, Cendrassos, Ramon Muntaner, Bosc de la Coma, Illa de Rodes, La Jonquera, Montgrí, Llançà, Cap de Creus, Josep Brugulat, La Garrotxa, Narcís Monturiol i Olivar Gran i del centre Escolàpies de Figueres | Direcció del projecte: Associació UAP Eduquem per la Pau | Direcció musical: Mercè Rigau | Direcció escènica i artística: Mon Bover

Autism friendly
Éxito de la temporada
Muy visual
Una apuesta segura
Adultos
Familiar
Todos los públicos
Sin entreacto

Equipamiento

Plaça Josep Pla
17600
Figueres

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
De dilluns a divendres de 10 a 14 h.
+34 972 50 19 11
Persona de contacto: 
Aina Baig Caamaño abaig@figueres.org

Sesiones pasadas

Miércoles
05
Febrero
Hora
20:00

Accesibilidad

  • Bucle magnético
  • Plazas disponibles para silla de ruedas