Regístrate
3.25
Solicitud
12/12/2019 al 26/04/2020
Martes, Miércoles, Jueves, Viernes, Sábado, Domingo
Sessions
mañana, tarde
Duración: 
Sense limitació
Plazas para grupos
Materiales táctiles
Plazas disponibles para silla de ruedas
Subtitulación
Gratis

Descripción

Des dels grans goril·les fins els petits lèmurs ratolí, tots som primats.

Descobreix el nostre parentesc amb la resta de primats i esbrina de quina manera les diferents espècies s’han adaptat per sobreviure en una gran diversitat d’hàbitats. Aprèn com mengen, com es mouen, com es comuniquen i com sobreviuen en un entorn en canvi constant.

Ja som més de 7.000 milions d’éssers humans en el món, i les nostres activitats posen en risc d’extinció a bona part dels nostres parents més propers. Actuem de manera conjunta i intentem salvar-los abans no sigui massa tard.

L’exposició presenta 60 espectaculars espècimens naturalitzats creats per especialistes dels Museus Nacionals d'Escòcia i una gran quantitat d’interactius, pel·lícules, models i fotografies.

El públic visitant podrà descobrir com es mouen i es comuniquen els diferents primats, com han desenvolupat eines per obtenir aliments i els seus complexos sistemes socials. L’exposició també examina la relació entre els éssers humans i els primats, incloses les formes en què moltes espècies estan en perill d’extinció a causa de l’impacte de la pèrdua d’hàbitat i la caça.

Sessions de preparació de les visites lliures:

Des del Museu us proposem trobar-nos per ensenyar-vos l’exposició i conèixer els recursos que ofereix, amb l’objectiu que les persones que acompanyeu els grups pugueu preparar i optimitzar la visita lliure. Aquesta sessió serà el dimecres 15 de gener a les 18 h al Museu de Ciències Naturals – Parc del Fòrum.  Confirmeu la vostra assistència en el següent formulari.

Más información del horario: 
En el moment de fer la sol·licitud, es recomana incloure una proposta de data i hora de la vostra visita.
Éxito de la temporada
Una apuesta segura
Todos los públicos
Ambiente oscuro

Equipamiento

Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019
Barcelona
Espacio: 
Museu de Ciències Naturals

Contacto Apropa del equipamiento

+34
Persona de contacto: 
Servei d'Informació i Reserves activmuseuciencies@bcn.cat