Descripción

Al “Matí d’Orquestra” participareu a 3 activitats: una trobada musical amb músics estudiants de l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), l’assistència a una part de l’assaig de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i un taller musical per a  experimentar amb diferents instruments. 

Com preparar l’activitat:

Abans de venir feu un llistat de les cançons significatives pels participants, aquelles que han cantat, ballat i escoltat al llarg de la seva vida. Escolteu-les, canteu-les, parleu dels records relacionats amb elles. 

El dia de l’activitat:

•        Arribeu puntualment, així podreu gaudir de tota l’experiència! Consulteu com arribar a la web de l’Auditori o a la guia que se us enviarà abans de l’activitat.

•        Al taller, els educadors i acompanyants sou també convidats a participar activament!

•        Durant l’assaig de l’OBC pot ser que la novetat de l’espai, la penombra o la intensitat del so provoqui emocions fortes o fins i tot neguit. Si això succeeix podeu acompanyar-lo fora de la sala i donar-li espai per a relaxar-se.

Un cop feta la reserva rebreu una petita guia de lectura fàcil dedicada a educadors, acompanyants, terapeutes i participants en l'activitat.

Es recomana la seva lectura per a poder gaudir al màxim de l'experiència. L’equip del “Matí d’Orquestra” està a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte o pregunta.

Una experiència divertida, sensorial i molt emotiva! 

Ideal per la gent gran
Persones con Alzheimer
Sensorial
Todos los públicos

Equipamiento

Lepant 150
08013
Barcelona

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
de 8.30h a 14.30h
+34 932479300
Persona de contacto: 
Taquilles Auditori taquilles@auditori.cat
Montse García mgarcia@auditori.cat