Descripción

CaixaForum Tarragona és un espai cultural obert a tots els ciutadans que ofereix una programació regular d’exposicions, conferències, debats, projeccions, activitats educatives i tallers. Es concep com un centre per a tots els públics que fomenta la integració, el diàleg, el coneixement i l’educació. 

El centre es troba a l’edifici d’estil neoclàssic dels anys cinquanta de l’arquitecte tarragoní Pujol i Sevil. Ubicat a la zona neuràlgica de la ciutat, entre la Rambla Nova i el Mercat Central, l’edifici es va concebre a l’inici com a biblioteca i sala d’exposicions i s’ha anat transformant a mesura que han evolucionat les necessitats socials i culturals dels ciutadans, fins que, el 2008, es va convertir en CaixaForum Tarragona. 

Información de accesibilidad

ACCESSIBLE PER A USUARIS AMB CADIRA DE RODES I PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA: Tots els espais són accessibles per a usuaris amb cadira de rodes i persones amb mobilitat reduïda. Disposem de lavabos adaptats a les plantes 0 i 1. L’Auditori disposa d’espais reservats. Cadira de rodes pròpia a disposició dels usuaris. Per poder-ne disposar només cal adreçar-se al punt d’informació del vestíbul de CaixaForum. L’accés a aquest servei està limitat a la disponibilitat de la cadira, i d’acord amb l’ordre de petició. ACCESSIBLE PER A PERSONES CEGUES O AMB DIFICULTATS VISUALS L’ascensor està equipat amb tecles en alfabet braille. Es permet l’entrada a gossos guia i gossos d’assistència. Es poden fer visites comentades a les exposicions per a persones amb dificultats visuals. Es requereix inscriure-s’hi prèviament trucant al 977 24 98 71 o a caixaforumtarragona@magmacultura.net ACCESSIBLE PER A PERSONES SORDES O AMB DIFICULTATS AUDITIVES Bucle inductiu a la recepció, per millorar l’audició a totes les persones que utilitzin pròtesis auditives (audiòfons, implant coclear). Organitzem visites comentades a les exposicions per a grups de persones sordes o amb dificultats auditives. Per fer-les cal inscriure-s’hi prèviament al telèfon 977 24 98 71 o a caixaforumtarragona@magmacultura.net

Accesibilidad

  • Ascensores adaptados
  • Bucle magnético
  • Lavabos accesibles
  • Plazas disponibles para silla de ruedas

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
9.00 - 14.00 - 16.00 - 19.00 h
+34 977 24 98 71
Persona de contacto: 
Direcció CaixaForum Tarragona caixaforumtrg@fundaciolacaixa.org