Descripción

El Temple Expiatori de la Sagrada Família es va començar a construir al 1882 i encara continua en construcció. És una església de cinc naus amb creuer de tres, que formen una creu llatina.

A l’extrem superior de la creu hi ha l‘absis, de forma semicircular, que tanca la basílica pel darrere. A més, la basílica consta de tres façanes monumentals: cada una representa un dels tres moments culminants de la vida de Jesucrist: el seu naixement (carrer Marina), la seva passió, mort i resurrecció (carrer Sardenya), i la seva glòria, present i futura (carrer Mallorca). També són visitables el museu i una de les Sagristies. La Sagrada Família és un centre d’espiritualitat internacional que, en un indret excepcional, vol acollir persones de totes les procedències i credos i convidar-les a compartir un sentit de la vida, basat en l’amor, l’harmonia, el bé, la generositat i la pau. La façana del Naixement i la cripta del Temple Expiatori de la Sagrada Família van entrar a formar part del Patrimoni Mundial de la UNESCO l’any 2005.

Información de accesibilidad

- Los grupos accederán a la Basílica de la Sagrada Familia por la esquina de la calle de Mallorca con la de Sardenya. - El recinto dispone de 4 sillas de ruedas. - La Sagrada Familia no dispone de aparcamiento propio pero el Ayuntamiento ofrece una " Zona bus" para realizar el desencoche y encoche de autocares. La autorización se debe solicitar a través de la web http://www.zonabus.cat/serveis/entorn-sagrada-familia/

Accesibilidad

  • Lavabos accesibles
  • Plazas disponibles para silla de ruedas
  • Transporte público adaptado próximo

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
9:00-14:00 dilluns a divendres
93 208 04 14 / ext.1350
Persona de contacto: