Descripción

El Teatre Foment de Juneda és un equipament cultural de titularitat municipal que té com a principal objectiu el foment de la cultura i la difusió de les arts escèniques i musicals, i la seva projecció al públic en general.

És un espai obert a la cultura, i més enllà de la seva finalitat d’exhibició i de suport a la creació i a la formació escènica, el Teatre pretén ser també un espai obert al municipi i al seu teixit associatiu.

Información de accesibilidad

El Teatre Foment de Juneda disposa de seients adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Com que són limitats, us demanem que, en cas de tenir una necessitat especial, us poseu en contacte amb nosaltres a través del mail: info@teatrefoment.cat

Els accessos al Teatre Foment es troben a nivell de carrer. Hi ha un rampa que compleix la normativa per accedir a la sala i els lavabos, que es troben al mateix nivell.

Les portes i accessos tenen l’amplada suficient per a poder-hi accedir amb cadira de rodes. Pel que fa al pati de butaques, disposem de passadissos laterals amplis i a la fila 1 es troben les places reservades per a persones amb cadira de rodes.

El nostre personal us pot ajudar en cas que tingueu un inconvenient per a l’accés.

Cómo llegar

El Teatre Foment està situat al centre de Juneda.

Es troba al carrer Roger de Llúria, 7, al costat del Complex Cultural, la Biblioteca Municipal, la Farinera i el Museu Arqueològic i Etnològic.

https://goo.gl/maps/Q8LRQpDA7VwMw9Qu5

Accesibilidad

  • Plazas disponibles para silla de ruedas

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
10h a 14h de dilluns a divendres
973 15 00 14
Persona de contacto: 
Ramon Giné cultura@juneda.cat