05/04/2019
Viernes
Horario
nocheSesiones
Duración: 
1 H
A partir de 3 €

Espectáculo
Danza
Contemporánea

‘No sin mis huesos’ (2016) és una peça que commemora el quart centenari de la mort de Miguel de Cervantes (abril 1616). La companyia Iron Skulls revisa la biografia de l’escriptor per impregnar-se de la seva història i el context sociopolític de l’Espanya del Segle d’Or, en què com a principals temes de creació hi ha els conceptes de religió i d’exèrcit.

L’espectacle parteix del repertori del Col·lectiu i ens trasllada a un món oníric en el qual els fantasmes i els pensaments obsessius agafen protagonisme a la vida de l’autor, especialment després de la seva estada a l’Alger. Iron Skulls Co presenta una creació contemporània i proposa reflexionar a través del ’theatrical Breakin’ sobre com un soldat frustrat va aconseguir transformar l’energia negativa en art i com va passar de ser un soldat a ser un dels escriptors més importants de la literatura universal.

El Kursaal se suma al Festival Batecs, creat l’any passat, dins dels actes organitzats a Manresa com a Capital de la Cultura Catalana.

Todos los públicos

Ambiente oscuro

Donde se hace

Passeig Pere III, 35
08242
Manresa
938753402

Contacto del organizador

Cristina Gonzàlez Alsina cristinagonzalez@mees.cat
938753402
Horarios asesoramiento: 
De dilluns a divendres 10h a 14h i de 16h a 20h

Sesiones pasadas

Viernes
05
Abril
Hora
21:00
Espacio
Sala Gran - Kursaal