10/02/2019
Domingo
Horario
tardeSesiones
Plazas disponibles para silla de ruedas
A partir de 3 €

Espectáculo
Teatro
Drama

La Conquesta del Pol Sud és una companyia dedicada al teatre documental que combina el treball amb testimonis reals a escena i la investigació periodística. Ens interessa posar en relació les històries individuals amb la història col•lectiva, buscar el nexe entre les vides d’algunes persones i les vides de tots. Després de Nadia i Claudia, en aquesta darrera peça de la trilogia sobre dona, identitat i història ens hem centrat en l’experiència d’una jove transsexual: la Raphaëlle Pérez. El seu recorregut està marcat per la lluita, per la recerca de la identitat, per l’autoafirmació, pel trencament dels motlles, pels somnis... 
Tot i haver nascut en un dels països capdavanters a Europa, França, la vida de la Raphaëlle no ha estat, no és i, potser, no serà gens fàcil. La seva valentia –i les seves aspiracions i decepcions– ens interpel•len directament. Raphaëlle és una mirada fascinada per un món en plena transformació, una transformació que afecta tots els àmbits de les nostres vides i que, especialment, està re definint el rol dels gèneres. 
És la divisió home-dona una construcció cultural? De quina forma ens relacionem amb els nostres referents? Com ens condicionen? A qui volem assemblar-nos? Quina mirada projectem sobre les minories? Què vol dir ser dona? Què vol dir ser home?I, encara més, com podem viure en un món en procés de canvi on sembla que han desaparegut totes les certeses? 
 

Adultos

Donde se hace

Plaça del Vi, 1
17004
Girona
972419018

Contacto del organizador

972419018
Horarios asesoramiento: 
Matins

Sesiones pasadas

Domingo
10
Febrero
Hora
18:00
Espacio
TEATRE MUNICIPAL

Accesibilidad

  • Plazas disponibles para silla de ruedas