Digital Films (Blanca Almendariz i Alexis Borràs)
CCCB i Apropa Cultura
Tipo de recurso
Artes
Disciplina artística
Museos y exposiciones
Idioma
Català
Formato
Presentación, Vídeo

Descripción

Taller de cinema a càrrec del col·lectiu Digital Films

El CCCB va organitzar una formació Educa amb l'Art per descobrir el llenguatge audiovisual i cinematogràfic com a eina de dinamització.

Els continguts de la sessió van ser:

  • Introducció a la creació cinematogràfica, una forma d'expressió amb un gran potencial educatiu, cultural, artístic i social.
  • Treballar la mirada pròpia i el llenguatge del cinema com a eina per donar-nos veu com a individu però també com a col·lectiu.
  • Aprendre a preparar un senzill set de rodatge i extreure'n el màxim profit en un treball de grup. 
  • Apropar-se a la pràctica del cinema, agafar confiança i li perdre la por a l'àmbit audiovisual.
  • Conèixer la figura d'Stanley Kubrick i analitzar les seves obres més reconegudes. 

Va tenir lloc el dissabte 26 de gener de 2019. 

Visualitzeu els vídeos de la sessió i descarregueu-vos el dossier amb la presentació i documentació complementària de la formació. 

Sobre Digital Films

Digital Films és una productora audiovisual amb base a Barcelona especialitzada en l’educació en cinema i cultura visual. Un equip format en l’àmbit de les ciències socials i la comunicació audiovisual amb una llarga experiència en el sector de l’audiovisual i l’educació: elaboració de continguts educatius sobre cinema i arts visuals; producció i realització audiovisual; campanyes escolars de divulgació cinematogràfica; codirecció de festivals de cinema, Tallers de cinema i formacions, etc.

La seva identitat professional es configura en una combinació singular entre una formació humanística, una passió pel llenguatge i la cultura visual i inquietuds artístiques.