Som Apropa

A l´Apropa, tota l´oferta cultural està adaptada especialment a cada col·lectiu, tant en contingut com en espais i amb horari de matí i tardes.

A més de totes les ofertes en programació habitual, des-de Apropa hem creat una sèrie de tallers i activitats adaptades especialment a col·lectius concrets, on poden gaudir d´experiències úniques pensades per ells.

 

Som Apropa

Campanya Apropa 2020 #TOTES INCLOSES


 

 

 

 

 

 

Cada any , la campanya Apropa Cultura està enfocada a un col.lectiu concret amb l´objetiu de visibilitzar els beneficis que té l’accés a la cultura per aquestes persones en concret. 

El 2020 el dediquem a les dones en situación de vulnerabilitat

Aquesta edició de la Setmana Apropa Cultura s’ha celebrat sota el lema #TotesIncloses, per transmetre la idea que és necessari i imprescindible per a la nostra societat que les dones en situació de vulnerabilitat es sentin incloses dins l’oferta cultural del país. 

Aquesta temàtica anual vol aconseguir que cada col·lectiu tingui una presència especial i destacada en la programació dels diferents equipaments culturals que formen part de l’Apropa Cultura, ja sigui en forma d’espectacles, exposicions, xerrades, tallers, cicles o qualsevol altra activitat programada.

VEURE TOTES LES ACTIVITAS #TOTES INCLOSES

Coneixeu el taller "Un Matí d´Orquestra" per a persones amb discapacitat intel·lectual? Us convidem a veure com ho expliquen els nostres usuaris.