01/07/2020 al 30/09/2020
Lunes, Martes, Miércoles, Jueves, Viernes, Sábado
Horario
mañana, tarde
Duración: 
50 minuts
Plazas para grupos
Gratis

Taller
Museos y exposiciones
Artes plásticas y visuales

El CCCB vol oferir activitats per la gent gran

Des del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona  volem portar als centres de dia i residències de gent gran, activitats dirigides durant els mesos de juliol, agost i setembre. Les activitats que proposem son les següents:

Caixa amb Memòria:  A partir d’una caixa amb objectes quotidians actuals i antics i alguns en desús, parlar de per a què servien, si en tenien, si ells/elles el feien servir i a partir d’aquestes converses parlar de la seva vida, de què treballaven, com vivien.

Les Botigues del Barri: Primer parlem del concepte de barri d’una ciutat, preguntem a quin barri viuen, quins altres barris freqüentaven, parlem de què hi ha a tots els barris, quines botigues en formen part, quines botigues han desaparegut, si algú hi treballava, a on els hi agrada més anar, quines botigues es podia anar ara amb el confinament.

Com han canviat els oficis: Quins oficis tenien o existien quan els usuaris/es treballaven, quins perduren i quins han desaparegut.

 

Duració: Tallers de 50’ per a la gent gran a partir de les seves capacitats i voluntats relacionats amb l’àmbit cultural i en la seva vida personal.

Materials: Es treballa al voltant d’una taula jocs, fotografies, objectes però també immaterials com cançons i coreografia. 

Tan aviat com ens deixin venir a visitar-vos, nosaltres anirem al vostre centre; només ens heu de fer la petició amb les vostres dades i us respondrem. En cada cas, valorarem les activitats que es podran fer,i l'horari serà a convenir entre el CCCB i el centre. 

Contacte per a fer les reserves:

Teresa Pérez, TPEREZ@cccb.org
Taquilles del CCCB: Taquilles@cccb.org

Adultos
Mínimo de plazas del grupo: 
5
Máximo de plazas del grupo: 
15
Más información del horario: 
L'horari és flexible i a convenir entre les entitats i el CCCB . Si us plau, feu la petició amb les vostres dades i us respondrem per concertar data, horari i activitats.

Contacto del organizador

Bàrbara Roig broig@cccb.org
Servei Educatiu Servei Educatiu seducatiu@cccb.org
Taquilles CCCB taquilles@cccb.org
933064100