Una companyia de dansa de prestigi que celebra el seu vintè aniversari
11/05/2019
Sábado
Horario
nocheSesiones
Duración: 
60 min
A partir de 3 €

Espectáculo
Danza
Contemporánea

Direcció: Catherine Allard.   Intèrprets:  ballarins d’IT dansa.The Prom (20’) Coreografia: Lorena Nogal. Música: Collage musical dels anys 80. In Memoriam (10’) Coreografia: Sidi Larbi Cherkaoui.  Música: A Filetta. Vestuari: Maribel Selma.Whim (25’) Coreografia: Alexander Ekman. Música: Antonio Vivaldi, Marcelle de Lacour, Edmundo Ros i Nina Simone.

 

Una companyia  de dansa de prestigi que celebra el vintè aniversari  amb tres coreografies

 

IT Dansa va néixer l’any 1998 per contribuir a la professionalització d’alumnes que havien acabat els estudis de dansa a l’Institut del Teatre de Barcelona. Vint anys després, s’ha convertit en una companyia de prestigi que torna a Igualada per presentar-nos tres creacions.

 

The prom: la gent és prou conscient de la quantitat de petites accions que, sense adonar-nos-en, poden canviar-nos la vida? Gràcies a aquestes petites accions ens convertim en qui som o en qui volem ser.

In Memoriam: el centre d’aquesta peça és el vincle entre realitat i memòria. La realitat no és la memòria i la memòria no és la realitat, però remuntar- se als records del passat ens ajuda a captar millor la realitat del present.

Whim: és una peça sobre com, externament, hem de mantenir el seny, fins i tot quan ens estem tornant bojos per dins. Whim convida l’espectador a fer un viatge a les emocions humanes mitjançant una diversitat de situacions inspirades en la vida.

Todos los públicos

Donde se hace

Carrer de Sant Pau, 9
08700
Igualada
938050358

Contacto del organizador

Rafel Roca Dalmau teatre@aj-igualada.net
938031950 | 609443358
Horarios asesoramiento: 
9 h a 14 h

Sesiones pasadas

Sábado
11
Mayo
Hora
21:00
Espacio
Teatre Municipal Ateneu Igualada