5
sessió de treball
Enregistrant sons
Sessió de treball de ssssonoritatssss
07/02/2020 al 23/02/2020
Martes, Miércoles, Jueves, Viernes, Sábado, Domingo
Horario
mañana, tarde
Duración: 
30 min
Plazas para grupos
Gratis

Visita libre
Museos y exposiciones
Artes plásticas y visuales

ssssonoritassss es un projecte col.laboratiu amb l'artista Laura Llaneli i persones amb discapacitat intelectual de dos centres ocupacionals d'Asproseat.

ssssonoritatssss és una proposta artística de Laura Llaneli que gira al voltant del so, dels sons que formen part de la nostra vida diària. El projecte, de sis mesos de durada, comprèn un seguit d’activitats que transformen les accions quotidianes dels participants en experiències sonores. Es planteja com un procés obert,  participatiu i de desenvolupament lliure.

L'exposició mostra el procés i les obres resultants del projecte.  Inclou una part visual i d'escolta i una taula de so amb la que es pot interactuar

Aquest projecte ha estat seleccionat pel programa Art for Change de ”la Caixa” , que té com a finalitat recolzar equipaments i institucions culturals que desenvolupin projectes artístics amb la participació de col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Sensorial
Adultos
Familiar
Jóvenes
Todos los públicos

Espectáculo de pie
Mínimo de plazas del grupo: 
5
Máximo de plazas del grupo: 
25
Más información del horario: 
Performances : 7 i 8 de febrer a les 12.20h L'exposició s'obrirà al public el dia 8 a les 14h De dimarts a dissabte de 10 a 18 h Diumenge de 10 a 15 h

Donde se hace

Parc de Montjuïc, s/n
08038
Barcelona
934439067

Contacto del organizador

Reserves Fundació Miró reserves@fmirobcn.org
934439067
Horarios asesoramiento: 
de lunes a viernes de 10 a 14 h