Regístrate
16 Febrero 2019
10:00
Duración
4 hores
Plazas
40
Lavabos accesibles
Plazas disponibles para silla de ruedas
5.00
  • Arte y museo
  • Artes plásticas y visuales

Descripción

Vine a la formació Educa amb l'Art al Museu Picasso!

El servei educatiu del museu en col·laboració amb Apropa Cultura hem dissenyat una formació pràctica i participativa per descobrir com les Arts Visuals ens poden ajudar en el nostre dia a dia.

A qui s'adreça?

A professionals de l'acció social i educativa. No són necessaris coneixements artístics per assistir a la formació, només tenir ganes d'aprendre, compartir i gaudir. 
 

Presentació

Tots ens hem quedat parats alguna vegada davant d’una obra d’art pensant “i això què vol dir?” Potser si en parlem en grup, esbrinarem possibles significats sobre el treball dels artistes i extraurem coneixement del fet de compartir idees, escoltar-nos i reflexionar sobre el que veiem i com ho interpreten els altres.

El Museu Picasso us proposa una formació per apropar-se a les anomenades Estratègies de Pensament Visual, una metodologia que, amb una estructura senzilla i pautada, ens permet treballar amb les arts visuals des de qualsevol capacitat cognitiva, basant-nos en els interessos del nostre grup i fomentant l’observació, el debat compartit i l’autonomia davant de l’obra d’art.

 

Objectius de la formació

Aprendre un mètode que permet usar l’art per:

  • Generar un diàleg enriquidor, on es treballa la memòria, l’expressió oral i la comunicació
  • Fer cohesió de grup, tot aprenent actituds democràtiques i generant pensament socialitzat i coneixement col·lectiu
  • Gaudir de l’art mitjançant l’observació i a partir dels coneixements i interessos propis
  • Millorar l’autoestima i l’autonomia, donant pautes per comprendre allò que observem

 

La formadora: Inés Schocher
Certificada per l'organització estatunidenca Visual Thinking Strategies, és llicenciada en Ciències Socials Generals per la Universitat d'Utrecht i té un Postgrau en Anàlisi i Conducció de grups de la Universitat de Barcelona. Disposa d’àmplia experiència en la dinamització de grups gràcies a la seva trajectòria laboral com a formadora en diferents àmbits del sector social.

No t'ho perdis i apunta't! 

Equipamiento

Carrer Montcada 15-23
41.3851988
2.1808886
Barcelona