Regístrate
25 Enero 2020
10:00
Duración
4 hores
Plazas
60
5.00
  • Música

Descripción

Formació de música amb Violant Olivares i Estevao Marques

L'Auditori organitza un taller de música per aprendre com la música ens pot ajudar en el nostre dia a dia. Aprendrem exercicis musicals per a tot tipus de persones.

La Violant Olivares ens presentarà l'Elasticat, una cinta elàstica de colors per cantar i ballar coorperativament.  

L'Estevao Marques ens oferirà música brasilera amb culleres i galledes, fem una batucada? 

Serà un taller dinàmic i vivencial on descobrirem totes les nostres possibilitats musicals. 
A partir d’una sèrie d’exercicis musicals que requereixen la col·laboració de tots i totes, aprendrem a teixir complicitats i millorarem la nostra autoconfiança.

Una sessió per a connectar-se a través de la música i el moviment! No cal tenir coneixements musicals per venir, només tenir ganes de compartir, expressar i passar-ho bé!

 

Sobre les formadores

Violant Olivares, mestra de música i moviment i Cap d’estudis artístics a l’escola Pepa Colomer del Prat de Llobregat. Llicenciada en Guitarra, Postgrau en Comunitat Sorda, en Treball Corporal Integratiu i EducArt, i certificada en Orff-Schulwerk (San Francisco, EEUU) i Educació musical primerenca (0-3) segons la MLT d’E. Gordon. Formadora al Servei Educatiu de L’Auditori de Barcelona i coordinadora de projectes basats en la interdisciplinarietat i en la transformació a través de les Arts.

Estevao Marques, graduat en música a Brasil, investigador del folclore i la cultlura popular brasilera. Professor del Curs Internacional The San Francisco Orff Course als EEUU. Ha impartita taller a tot el món. És autor de 15 llibres entre ells la col·lecció de llibres "Històries que canten" i és coautor de la col·lecció "Jocs Musicals". 

 

Equipamiento

Lepant 150
41.3985335
2.1853844