Espais i programadors

Apropa Cultura està format per més de 60 teatres, auditoris, museus i festivals d'arreu de Catalunya. A continuació utilitza el cercador per a enllaçar als webs oficials, la informació pràctica i l'accessibilitat d'aquests espais i programadors. 

Cercar equipaments   o   Llistat de tots els centres

S'han trobat  62 promotors Anterior    Següent
Teatre de la Llotja de Lleida
Lleida - Lleida
Accessibilitat
El teatre disposa d’accés i d’un espai reservat per a persones en cadira de rodes.
Es podrà adquirir una entrada per a un acompanyant al costat de l’entrada adaptada.
Aquest espai estarà reservat per a cadires de rodes fins a un mes abans de la funció, quan, en cas que no hi hagi demanda, es posaran a la venda al públic en general. No es podran comprar entrades adaptades el mateix dia de funció, ja que es requereix un temps de preparació per tal que l’espai estigui adaptat.
Contacte d’atenció: teatredelallotja@paeria.es i 973 239 698 (de dilluns a divendres, de 17 a 21 h)
Teatre de la Llotja de Lleida
Centre d'Art la Panera
Lleida - Lleida
Accessibilitat
Accés amb cadira de rodes a les dues plantes.
Centre d'Art la Panera
Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA)
Barcelona - Barcelona
Accessibilitat
El Museu, que des de la seva construcció està adaptat arquitectònicament, va integrant elements de comunicació sense barreres en tots els àmbits de la senyalització. D’altra banda, en l’oferta d’activitats, el MACBA suggereix programes educatius integradors que incorporen recursos adaptats a la diversitat d’usuaris. També posa al servei del públic un equip permanent d’educadors que pot atendre i acompanyar el visitant per les sales d’exposició.

El MACBA compta també amb un espai per ser percebut amb tots els sentits i ofereix a les persones invidents la possibilitat de tocar algunes obres amb guants.
Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA)
Museu Picasso de Barcelona
Barcelona - Barcelona
Accessibilitat
Tots els edificis del Museu són accessibles
Museu Picasso de Barcelona
Fundació Joan Miró
Barcelona - Barcelona
Accessibilitat
La Fundació Joan Miró treballa perquè tots els visitants puguin participar en l'experiència artística, i ho fa a través de:

Visites comentades per invidents amb maquetes tàctils, espectacle infantil amb traducció-interpretació en la llengua de signes, espai de consulta accessible, lupes per baixa visió, bucle magnètic en els audioguies i a l'auditori de manera permanent, impressions en relleu disponibles a recepció...
Fundació Joan Miró
Mostrant promotors del 37 al 42 de 62 Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 +10 Següent
Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació