Presentació general


Descarrega't la guia de com reservar visites i activitats clicant aquí.

Com puc conèixer la programació dels museus?

Consulta la programació fent servir el cercador d’exposicions. Per optimitzar els resultats, recorda d’iniciar sessió abans de fer la consulta. D’aquesta manera, el cercador t’ensenyarà els resultats als que el teu centre pot optar, i les places diisponibles.

Com puc saber quines són les exposicions més adients per al meu col•lectiu?
Deixa't assessorar!

Pensant en ajudar-te a escollir les exposicions i activitats més adients per a les sortides del teu centre,  realitzem anualment dues Sessions de Presentació de la programació dels museus. En aquestes sessions els responsables presenten la programació exclusivament als centres socials registrats a Apropa Cultura, oferint els seus comentaris personals sobre les exposicions, aportant informació atractiva i a la vegada rellevant per fer la millor elecció.

Consulta la data de la propera sessió de presentació

Si no saps quines poden ser les millors exposicions per al teu grup, contacta amb el personal de reserva per a rebre propostes i consells per a escollir i garantir l’èxit de la sortida.

Com puc fer les reserves?

Per a reservar visites i activitats als museus, has d’haver iniciat la teva sessió i, per tant, el teu centre social ha d'estar registrat a l'Apropa Cultura. 

Utilitza el cercador per a realitzar una cerca, obtindràs un llistat i podràs entrar dins la fitxa de l’activitat que desitgis. A cada fitxa trobaràs tota la informació sobre l'activitat i el formulari de contacte o de reserva que caldrà que emplenis amb les dades demanades. A continuació rebràs un correu electrònic amb les indicacions a seguir, si s’escau, el personal de reserves del museu es posarà en contacte amb tu per a confirmar la vostra reserva per a poder realitzar el pagament i tancar la reserva. 
Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació