Consells per gaudir d'una experiència completa

Volem garantir que la sortida sigui un èxit i aconseguir que els usuaris gaudeixin al màxim de l'experiència. Per això aconsellem seguir una sèrie de passos i indicacions .

Escull les exposicions i activitats més adequades

Assessorament personal: Apropa Cultura posa al teu abast el coneixement i experiència dels professionals dels diferents museus per ajudar-te a millorar la teva elecció. Cada equipament compta amb un responsable Apropa Cultura . Posa't en contacte per rebre recomanacions , detallant les principals característiques i preferències del teu grup (  nombre de persones , horaris , categoria de l'espectacle , capacitat de mantenir el silenci ...  ) .

Presentacions de la programació: Sempre que puguis assisteix a les sessions on els programadors presenten la programació de manera exclusiva per als centres registrats en Apropa Cultura . Consulta les properes sessions aquí .

Prepara la sortida

Coneix els museus: A l'apartat Equipaments trobaràs tota la informació sobre com arribar i les condicions d'accessibilitat.

Aprofundeix sobre l'exposició: A cada fitxa d'activitat sovint podràs trobar dossiers educatius , vídeos , fotografies o altres materials de suport.

Revisa la teva reserva: Uns dies abans de la sortida comprova que les característiques de la sol·licitud són les correctes. Si es produeixen canvis posa't en contacte amb el museu.

Gaudeix de l'exposició

Puntualitat: Assegura't de poder arribar puntualment i avisa teva arribada a recepció.

Comparteix l'experiència

Al centre: Revisa i pensa com ha anat la sortida , que ha funcionat bé i que es podria millorar. Aprofita per xerrar i comentar amb els usuaris la sortida: podeu escoltar o buscar audiovisuals relacionats amb l'espectacle i comentar-los.

Valora la sortida: Volem conèixer la vostra opinió sobre l'experiència de l'exposició. Rebreu un correu electrònic amb una petita enquesta de valoració per respondre línia.

Compartir: Ens agradarà molt saber com ha anat la sortida. Si voleu podeu deixar-nos un comentari en l'apartat Comparteix la teva experiència.
Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació