Valoració Equipament

Segons 3 Comentaris


Anella Olímpica de Montjuïc
BARCELONA - BARCELONA
Accessibilitat
•L'entorn del Palau Sant Jordi està dotat de places d’aparcament, degudament senyalitzades, properes als accessos principals.
•El recinte està adaptat. Si accedeixes amb cadira de rodes hauràs de seure a la teva cadira de rodes als espais especialment habilitats per aquest col·lectiu. No es guarden cadires de rodes, ni es pot accedir a un seient de la grada si has vingut amb cadira de rodes.Quan arribis a les portes d’accés et rebrà personal de la instal·lació i t’acompanyarà fins a la zona especialment habilitada . En cas de no venir sol, només un acompanyant podrà seure al teu costat (sempre i quan el nombre de places per a cadires de roda no estigui cobert.)
•Les zones dels espais habilitats per cadires de roda es troben a la quarta planta del Palau Sant Jordi, t'aconsellem que compris l'entrada més econòmica. (Plànol més abaix)
•Si has patit un accident o per alguna altra raó la teva mobilitat es veu reduïda de forma imprevista temporalment, fes-nos-ho saber i t'ajudarem.
•Conctata'ns abans de venir i respondre'm a les teves consultes al telèfon 934 262 089 o bé per email: palausantjordi[at]bsmsa[dot]cat

Valoracions i experiències compartides
Ha estat una experiència molt emocionant!
22/01/2018

Paidòs Roquetes (Pobresa)
Espectacle: Concert LADY GAGA

Fantàstic poder gaudir d'aquest event. Ho vàrem passar genial!!!
18/01/2018

Club Social Aixec (Salut mental)
Espectacle: Concert LADY GAGA

Fue genial!!! Nuestros alumnos disfrutaron muchiiiiiiisimo!!
15/01/2018

Associació Arteterapia Artenea (Discapacitat intel·lectual)
Espectacle: Concert LADY GAGA

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació