Valoració Equipament

Segons 15 Comentaris


Anella Olímpica de Montjuïc
BARCELONA - BARCELONA
Accessibilitat
•L'entorn del Palau Sant Jordi està dotat de places d’aparcament, degudament senyalitzades, properes als accessos principals.
•El recinte està adaptat. Si accedeixes amb cadira de rodes hauràs de seure a la teva cadira de rodes als espais especialment habilitats per aquest col·lectiu. No es guarden cadires de rodes, ni es pot accedir a un seient de la grada si has vingut amb cadira de rodes.Quan arribis a les portes d’accés et rebrà personal de la instal·lació i t’acompanyarà fins a la zona especialment habilitada . En cas de no venir sol, només un acompanyant podrà seure al teu costat (sempre i quan el nombre de places per a cadires de roda no estigui cobert.)
•Les zones dels espais habilitats per cadires de roda es troben a la quarta planta del Palau Sant Jordi, t'aconsellem que compris l'entrada més econòmica. (Plànol més abaix)
•Si has patit un accident o per alguna altra raó la teva mobilitat es veu reduïda de forma imprevista temporalment, fes-nos-ho saber i t'ajudarem.
•Conctata'ns abans de venir i respondre'm a les teves consultes al telèfon 934 262 089 o bé per email: palausantjordi[at]bsmsa[dot]cat

Valoracions i experiències compartides
A los jovenes de nuestro programa les ha gustado mucho. Teniamos entradas en la zona de prensa y esto los ha hecho disfrutar aun mas. Mil gracias
20/04/2018

Programa Barlovento (Infància i juventut)
Espectacle: Concert Lana del Rey

la salida ok. Pero ya es la segunda vez que nos pasa, los vigilantes no tienen constancia de que por la entrada seis tenemos que ir a recoger las entradas y no nos dejan pasar, hemos tenido que insistir para que llamaran por teléfono y nos dejaran pasar. El primer día aunque en la valoración puse que fue todo OK, fue un desastre , nadie de los vigilantes sabía nada ni de apropa, ni donde se tenía que ir a recoger las entradas, fué horrible, pero lo pude entender, la segunda, ya lo la entiendo considero que alguien tendría que saber en que consiste el tema apropa o como mínimo los que están en la puerta seis tengan constancia de que va a ir un grupo a recoger una reserva realizada por apropa cultura o el SRC , pero no puede ser que nadie sepa nada y te hagan dar vueltas sin saber por qué sabiendo de sobra que es por la puerta seis, que por ello nos envían el plano. Ni enseñándoles el papel saben de que va el tema.
16/04/2018

Servei de Rehabilitació Comunitari Santa Eulalia (Salut mental)
Espectacle: Concert Thirty Seconds To Mars

Genial, espectacular, molt diferent al reste de sortides.Seients genials, molt be tot.L'únic el transport.
03/04/2018

Servei de Rehabilitació Comunitari Santa Eulalia (Salut mental)
Espectacle: Concert Harry Styles

Molt bé! Els voluntaris i els joves del nostre projecte ho van valorar molt positivament! Va ser una gran experiències per a ells!
19/03/2018

AFEV Catalunya (Infància i juventut)
Espectacle: STAR WARS EN CONCIERTO-EPISODIO IV

Vam disfrutar molt de l'espectacle
27/02/2018

SRC Ciutat Vella (Salut mental)
Espectacle: Disney on Ice "Un mundo mágico"

Molt bonica
19/02/2018

Llar Residència La Fageda (Discapacitat intel·lectual)
Espectacle: Disney on Ice "Un mundo mágico"

Molt positiva
19/02/2018

Empresa Inserció Solidança Treball (Dona)
Espectacle: Disney on Ice "Un mundo mágico"

Bona experiència i han descobert una artista que no coneixien.
18/02/2018

CRAE Kairós (Infància i juventut)
Espectacle: Concert India Martínez

Aquesta sortida ha sigut terapeutica, dos benes amb tractament oncològic han gaudit d una estona màgica acompanyades de les seves mares
16/02/2018

Fundació Ànima (Infància i juventut)
Espectacle: Disney on Ice "Un mundo mágico"

Ha sido una gran oportunidad poder ver a un grupo como este! Hemos estado encantados!
12/02/2018

Club Social Aixec (Salut mental)
Espectacle: Concert Metallica

Va ser un privilegi poder gaudir del concertàs de Metallica per aquells/-es que no es poden permetre pagar segons quines quantitats de diners per disfrutar d'artistes reputats i grans espectacles. Gràcies a l'ajuntament de Barcelona i al programa APROPA CULTURA!!
08/02/2018

APC Vall d'Hebrón (Infància i juventut)
Espectacle: Concert Metallica

Ha estat una de les experiències més increïbles que han vist els nostres usuaris. Tot un Palau ple i un espectacle visual fantàstic. Tot un éxit l'ubicació en la zona de premsa.
08/02/2018

Taina (Discapacitat intel·lectual)
Espectacle: Concert Metallica

Ha estat una experiència molt emocionant!
22/01/2018

Paidòs Roquetes (Pobresa)
Espectacle: Concert LADY GAGA

Fantàstic poder gaudir d'aquest event. Ho vàrem passar genial!!!
18/01/2018

Club Social Aixec (Salut mental)
Espectacle: Concert LADY GAGA

Fue genial!!! Nuestros alumnos disfrutaron muchiiiiiiisimo!!
15/01/2018

Associació Arteterapia Artenea (Discapacitat intel·lectual)
Espectacle: Concert LADY GAGA

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació