Presentació general

Considerem necessari establir ponts entre el sector cultural i el sector social, per aconseguir-ho, la formació és una eina indispensable. Comptem amb tres tipus de formacions diferenciades: 

1.-Formació artística adreçada als professionals de l'acció social i educativa:
Dissenyades amb l’objectiu de fer present les arts en el dia a dia de les persones ateses als centres socials. Des de l’any 2010, organitzem el curs Educa amb l’Art, sessions de formació  en col·laboració amb els serveis educatius dels equipaments culturals. 

2.-Formació en accessibilitat per a professionals dels equipaments culturals:
Es pretén formar als treballadors dels equipaments culturals per dotar-los d'eines i coneixement específic que els permeti oferir una visita més adequada a cada tipus de col·lectiu. 

3.-Formació en accessibilitat i inclusió adreçada a professionals d'equipaments culturals:
S'aporten eines, metodologies i sobretot un coneixement més proper del sector social, per tal d’atendre millor als grups socials.
Des del 2013 s’organitzen jornades obertes a professionals d’equipaments culturals. Podeu consultar la publicació de les Jornades d'accessibilitat i inclusió Apropa Cultura 2015 i de la Jornada d'Accessibilitat i Comunicació 2016  fent clic aquí.
 
 

Cercar formacions


Teatre Dansa
Mùsica Arts visuals i plàsticas
Circ General

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació