Inscriu-te a la sessió
Teatre

Data
Dissabte 22/04/2017
Horari
De 10h a 14h
Equipament on es realitza
Teatre Lliure de Montjuïc
Preu
5 €
Teatre
Sessió del curs

Teatre al Teatre Lliure

Educa amb l'Art 16/17 a Barcelona
Barcelona - Barcelona
Una formació teatral a càrrec de la Buena Compañía (David Franch i Arantzazu López) dissenyat en col·laboració amb el Servei Educatiu del Teatre Lliure.

A través de tallers de creació, interpretació, improvisació i moviment, La Buena Compañia fa sortir la part més creativa de cadascú acostant la idea que el teatre és per a tothom i sobretot la idea del joc com a fet teatral!

No us perdeu la sessió formativa Educa amb l'Art del Teatre Lliure: sempre plantejant una aproximació diferent al teatre!

Ponents
David Franch Farré, format a l'Institut del Teatre, ha realitzat estudis de teatre, circ, equilibris, clown,... Ha realitzat estudis de teatre, circ, equilibris acrobàtics, clown... Ha estat membre de la companyia Amaranto i Colectivo 96º. 

Arantzazu López, formada com a ballarina i coreògrafa, com a creadora ha dirigit a la Cia. (H)Ártese de Danza. També treballa com a pedagoga a tallers de dansa i tallers de comunicació.  A més, és diplomada en Magisteri i Educació Especial per la UB, especialitzada en immigració i Minoris i té un màster en moviment Teràpia per la ADMTA. 

Adreçat a
Professionals de l'acció social i educativa registrats a l'Apropa Cultura. 

Serà al Teatre Lliure de Montjuïc, com arribar.      Inscriu-te a la sessió

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació