Inscriu-te a la sessió
Teatre

Data
Dissabte 18/02/2017
Horari
De 10h a 14h
Equipament on es realitza
CaixaForum Tarragona
Preu
5 €
Teatre
Sessió del curs

Formació de teatre amb la companyia Egos Teatre

Educa amb l'Art 16/17 a Tarragona
Tarragona - Tarragona
Apropa Cultura organitza el curs Educa amb l’Art, formacions artístiques adreçades a professionals de l’acció social i educativa.

A Tarragona, durant la temporada 16/17, es realitzarà una formació de teatre a CaixaForum Tarragona, organitzat per CaixaEscena.

Serà una sessió pràctica, no són necessaris coneixements específics en teatre,
només ganes d'aprendre i passar-ho bé!


Vols fer la formació però no estàs registrat a l'Apropa Cultura?
Cap problema, escriu-nos a apropa@apropacultura.cat i farem la teva incripció!Continguts: Tallers de veu, moviment i interpretació

A partir d’imatges, prèviament seleccionades, es plantejaran exercicis de dinàmica de grup i individual, perquè, a poc a poc, construïm una petita escena de 5 minuts.
    Veu: Tècnica vocal per a la projecció de la veu, l’articulació i l’expressivitat quan parlem, el ritme, com diem el text, com transmetre emocions amb la veu i com es transforma per a caracteritzar al nostre personatge.
    Moviment: Prendre consciència del nostre cos, de com parla i de les seves possibilitats de transformació per a crear un personatge, la importància del gest sigui petit o gran, com expressar amb el cos tan si parlem com si no.
    Interpretació: Improvisació d’escenes, construcció del personatge i com es relaciona amb els altres personatges, el seu caràcter, les emocions i com jugar amb elles.
     Trobada final conjunta: al final de la jornada hi haurà un moment dedicat a compartir amb els alumnes la feina feta. Cada grup tindrà ocasió de representar una d’aquestes tres petites escenes davant dels companys dels altres grups i veure també els diferents resultats.
Veure la feina dels companys també és una manera d’enriquir-nos, mostrar el treball als altres i comentar el que hem vist.

Formadors: La Companyia Egos Teatre

La companyia EGOS teatre neix l’any 2005 i s’ha dedicat exclusivament a fer teatre musical de creació estrenant els seus espectacles a Barcelona, Madrid i la resta d’Espanya. Títols com: La casa sota la sorra, El crim de Lord Arthur Savile o l'Esquella de la Torratxa.


      Inscriu-te a la sessió

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació