Notícies

Reserveu les vostres sortides

El Zoo i el Park Güell, ara a l'Apropa Cultura!

15/11/2017
Aquesta tardor ve carregada de notícies a l'Apropa Cultura! Us informem que ja podeu fer les vostres reserves per visitar el Zoo de Barcelona i el Park Güell amb els vostres grups. 
A partir d'aquest mes, gaudiu de dos dels llocs més emblemàtics de la ciutat, a preus accessibles i amb les millors condicions. 

Consulteu la programació del Zoo de Barcelona i del Park Güell. 

Manifest Apropa Cultura

24/10/2017
Amb motiu de la 3era Setmana Apropa hem redactat entre tots els qui formen part d'Apropa Cultura el Manifest Apropa Cultura.

Recull l'ideari i reivindicacions del programa. El manifest es va fer públic el divendres 20 d'octubre durant la roda de premsa al CCCB.

6 representants del món social i cultural foren els encarregats de llegir-lo: Dolors Ricart, sotsdirectors de Fundació Miró, Roger Fe, educador social, Isabel Vidal, gerent del grup FOCUS, Anna Roig, de l'equip directiu de Càritas, Salvador Sunyer, director de Temporada Alta i Josep Berga, regidor de cultura de l'Ajuntament d'Olot. 

Llegir el Manifest.

Tothom que vulgui sumar-s'hi, pot fer-ho aquí. 

Perquè una cultura inclusiva és possible!

del 23 al 29 d'octubre

3era Setmana Apropa Cultura!

09/10/2017

Ja arriba una altra edició de la Setmana Apropa Cultura i n’estem molt contentes de poder comptar amb la complicitat de tots els implicats en el programa.

Aquest 2017 la Setmana Apropa tindrà un manifest amb el que volem deixar per escrit els fonaments i les motivacions del programa.

A aquest manifest s’hi pot adherir qui vulgui via la web d’Apropa (properament us enviarem l’enllaç pertinent). Esperem que us agradi!

En aquesta ocasió ens hem volgut explicar a través de 4 frases que ens serviran de fil conductor per als diversos temes que volem tocar des del programa:

“A favor de caure en risc d’inclusió social”
“Depèn únicament i inclusivament de totes i tots”
“Fem de la cultura un privilegi inclusiu”
“Una tasca que requereix dedicació inclusiva”

A més, comptarem amb la participació desinteressada de l’Alguer Miquel, cantant de Txarango, que protagonitza, juntament amb una persona atesa per una entitat social, una sortida al teatre i una conversa.

Si teniu ganes de sumar-vos a la setmana, podeu fer-ho a través de les xarxes amb els següents Hashtags:

#somapropa
#culturaxlainclusio

Podeu penjar fotos a les xarxes de les vostres sortides i usar els hashtags juntament amb la menció de l’equipament on aneu, els farà molta il·lusió i un faran un munt de likes i retuits!

Difondre el programa:
Amb la vostra ajuda podem arribar a més entitats i centres socials per tal que puguin gaudir del programa. El boca-orella funciona i ens farà créixer a tots!

Us esperem a la Setmana Apropa, moltes gràcies a totes i tots! 
Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació