Notícies

Nova adhesió!

Presentació de la Programació d'Igualada a les entitats socials

18/01/2018
El passat dimecres 17 de gener a les 12h es va presentar a l'Ajuntament d'Igualada tota la nova programació del Teatre Ateneu per als propers mesos de febrer a juny. 

La presentació va comptar amb la presència de Pere Camps, Regidor de Cultura; Carme Riera, Regidora de Serveis Socials; Jep Rabell, Cap de Cultura de l'Ajuntament i Francesc Rossell, programador del Teatre Ateneu d'Igualada. 

En aquesta trobada es va anunciar l'adhesió de l'Ajuntament d'Igualada al programa Apropa Cultura i es van explicar a una vintena d'entitats socials les novetats de la programació escènica que tindran al seu abast a preus molt reduïts. 

El Teatre Ateneu compta amb la col·laboració de la Fundació La Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil que programa també espectacles familiars i infantils els matins entre setmana i caps de setmana. 

Estem molt contents de l'adhesió de la capital de l'Anoia i de seguir creixent en territoris compromesos amb la societat i la cultura. 

Gràcies! 

Noves adhesions

Apropa Cultura a Igualada i Valls!

12/01/2018
Apropa Cultura segueix creixent i ampliant els territoris que creuen en la inclusió social a través de la cultura. Aquesta nova temporada que engloba els mesos de febrer a juny, Valls i Igualada obren les portes dels seus equipaments culturals a les entitats socials. 

En les properes setmanes, tindreu la possibilitat d'anar al Teatre Principal de Valls i gaudir de la seva programació diversa i interdisciplinar, així com també visitar el Teatre per dins. 

A Igualada també obren les portes del Teatre Municipal Ateneu amb la seva àmplia programació, variada i per a tots els públics. Podreu gaudir de les seves propostes de la nova temporada que s'inicia el mes de febrer. 

En els últims mesos, hem sumat també el compromís de Castelldefels, Tàrrega i Torroella de Montgrí.

Recordeu que tota la programació nova d'aquests espais i de la resta d'equipaments de fora de Barcelona estarà disponible per reservar a partir del 22 de gener fins el 4 de febrer. Mentrestant, la podeu consultar al nostre web i anar fent la vostra selecció.
Els responsables de cada equipament estaran encantants de resoldre els vostres dubtes o consultes. 

Així doncs, aneu-vos preparant per gaudir de més cultura a cada cop més municipis! 

Reserves a partir del 2 de gener

Els espectacles de l'Estadi Olímpic, Palau Sant Jordi i Club Sant Jordi a l'Apropa Cultura

27/12/2017
Acabem l'any amb bones notícies a l'Apropa Cultura!
A partir de gener 2018, podreu gaudir dels espectacles de l'Anella Olímpica: Palau Sant Jordi, Club Sant Jordi i Estadi Olímpic. 

Es tracta dels espectacles més buscats, espectaculars i multitudinaris de Barcelona ciutat. 

A partir del dia 2 de gener a partir de les 10h podreu reservar per a espectacles com Lady Gaga, Imagine Dragons, Fast & Furious, Roger Waters o Metallica. 


Important: Condicions de reserva
Centres socials registrats amb la Tarifa Apropa Mínima.
Disponible un total de 16 places per espectacle. 
Els menors de 16 anys han d'anar obligatòriament acompanyats del pare, mare o tutor.
Les condicions d'accessibilitat dels equipaments de l'Anella Olímpica permeten l'accés de fins a 4 cadires de rodes per grup. Consulteu les condicions d'accessibilitat de l'Anella Olímpica.


Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació