Notícies

Visiteu la Sagrada Família a partir del Juliol!

03/07/2017
 La Sagrada Família s’ha unit a la xarxa d’equipaments Apropa per donar més contingut a l’oferta cultural i poder ser més accessible a tots els col·lectius socials que formen part d’Apropa Cultura.
 
L’emblemàtica basílica de Barcelona oferirà tres visites diferents:  
 
El Temple de la Llum.
Una visita única per a descobrir la connexió entre la llum, la natura i l'edifici creat per l'arquitecte Antoni Gaudí.
 
Experiència guiada
Voleu gaudir d'una visita inclusiva?
Sumeu-vos a un grup de públic general en una visita comentada en català o castellà.
 
Visita didàctica
Plantejada des de la curiositat, l'observació i la descoberta per reconèixer els valors artístics, culturals i espirituals de la Basílica.
 
Amb aquesta adhesió sumem esforços i iniciatives per tal que gaudiu d’una oferta molt diversa a la ciutat de Barcelona. 

Nova adhesió

El Festival Mas i Mas aquest estiu a l'Apropa!

30/06/2017
Enguany tenim un estiu ple de propostes escèniques i musicals. A més, amb la nova adhesió al programa del Grup Mas i Mas, tots els col·lectius Apropa podran gaudir de la programació musical del Festival Mas i Mas durant el mes d'agost. 

És una molt bona notícia poder comptar amb programació nova durant l'estiu i sobretot del nivell artístic que ofereix aquest Festival, que ja és un referent de les nits d'estiu a Barcelona. Els espais emblemàtics amb els què compta el Festival són el Teatre Grec, el Palau de la Música, el Born CCM i el Jamboree. 

També cal destacar que els públics de l'Apropa podran gaudir a partir del mes de setembre, de la programació habitual del Jamboree Jazz Club i la Sala Tarantos, més enfocada a l'estil flamenc. Es podrà consultar mensualment la seva programació i es podran fer reserves des del web de l'Apropa Cultura. 

En definitiva, una nova adhesió de luxe que omplirà de música aquest estiu i obrirà als col·lectius Apropa la possibilitat de descobrir noves propostes i nous espais escènics. 

Seguim sumant! 

Presentació de la programació

Torroella de Montgrí ja és Apropa!

15/06/2017

Avui dijous 15 de juny a les 11h al vestíbul de l’Auditori Teatre Espai Ter, ha tingut lloc la Roda de Premsa per presentar l’adhesió de l’Ajuntament de Torroella i les Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí a l’Apropa Cultura.
 
L’adhesió al programa d’aquestes dues entitats representarà que els col·lectius socials que formen part d’Apropa Cultura tinguin accés d’ara endavant a les programacions de Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí (Festival de Música de Torroella de Montgrí, Festival de Jazz de l'Estartit i Fringe Festival de Torroella) i de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí (Auditori Teatre Espai Ter).
 
Han intervingut en aquesta presentació, Josep Maria Rufí, alcalde de Torroella de Montgrí; Roser Font, regidora d’Acció Social; Sònia Gainza, directora del programa Apropa Cultura; Albert Bou, president de Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí; Sílvia Costa, monitora del Centre Tramuntana-Centre Ocupacional i Espai de Treball, de Palafrugell i Anna Carol, educadora social del Centre d'Acollida Convent dels Franciscans de la Bisbal d'Empordà.
 
Un cop més, sumem energies, esforç i il·lusió per tal de que creixin els municipis a Catalunya que creuen en la inclusió social a través de la cultura.

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació