Notícies

Nova temporada a la vista!

04/09/2017
Després d'aquestes vacances d'estiu, tornem amb forces per començar una nova temporada plena de teatre, música, dansa, circ, òpera, visites, activitats i tallers participatius. 

Al llarg d'aquesta primera quinzena de setembre, ja es podran anar consultant les propostes de cada localitat per poder veure la oferta disponible de cara la propera tardor. 

El proper període de reserves comença el dilluns 18 de setembre a les 10h i finalitza el diumenge 1 d'octubre a les 23:59h.

Aprofiteu per anar fent la vostra tria i a gaudir de totes les novetats que ens esperen aquesta temporada!

Festival MasiMas i Torroella de Montgrí

Aprofiteu el mes d'agost! Consulteu la programació!

31/07/2017
Aquest mes d'agost no us perdeu les propostes que us ofereixen el Festival MasiMas a Barcelona i el Festival de Torroella de Montgrí i Jazz de l'Estartit. 

El Festival MasiMas presenta una programació musical de primer nivell a equipaments com el Palau de la Música, el Born CCM, el Teatre Grec i sales de concerts com Tarantos, d'aire flamenc i Jamboree pels amants del jazz. És una oportunitat magnífica per gaudir de la bona música en entorns immillorables. 

D'altra banda, a Torroella de Montgrí tindrà lloc el Festival de Torroella i Jazz de l'Estartit. Presenten propostes d'estil més clàssic amb aires de blues, funk, jazz, entre d'altres. Una bona ocasió per gaudir de la Costa Brava i la millor música. 

No us oblideu que al Caixaforum també teniu activitats gratuïtes tot l'estiu. Si preferiu les activitats a l'aire lliure, aprofiteu el cicle "Nits d'estiu" en el qual podreu triar entre espectacles de teatre, dansa, música o art contemporani. Si preferiu el cinema, consulteu la cartellera que ofereixen perquè hi ha propostes per a tots els públics.

Aprofitem per informar-vos que les oficines d'Apropa Cultura estaran tancades del 7 al 28 d'agost però per a qualsevol dubte o consulta d'algun espectacle o reserva podeu contactar directament amb els responsables de cada equipament. 

Bon estiu i a gaudir de la cultura!

Visiteu la Sagrada Família a partir del Juliol!

03/07/2017
 La Sagrada Família s’ha unit a la xarxa d’equipaments Apropa per donar més contingut a l’oferta cultural i poder ser més accessible a tots els col·lectius socials que formen part d’Apropa Cultura.
 
L’emblemàtica basílica de Barcelona oferirà tres visites diferents:  
 
El Temple de la Llum.
Una visita única per a descobrir la connexió entre la llum, la natura i l'edifici creat per l'arquitecte Antoni Gaudí.
 
Experiència guiada
Voleu gaudir d'una visita inclusiva?
Sumeu-vos a un grup de públic general en una visita comentada en català o castellà.
 
Visita didàctica
Plantejada des de la curiositat, l'observació i la descoberta per reconèixer els valors artístics, culturals i espirituals de la Basílica.
 
Amb aquesta adhesió sumem esforços i iniciatives per tal que gaudiu d’una oferta molt diversa a la ciutat de Barcelona. 
Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació