Notícies

Nova adhesió

El Festival Mas i Mas aquest estiu a l'Apropa!

30/06/2017
Enguany tenim un estiu ple de propostes escèniques i musicals. A més, amb la nova adhesió al programa del Grup Mas i Mas, tots els col·lectius Apropa podran gaudir de la programació musical del Festival Mas i Mas durant el mes d'agost. 

És una molt bona notícia poder comptar amb programació nova durant l'estiu i sobretot del nivell artístic que ofereix aquest Festival, que ja és un referent de les nits d'estiu a Barcelona. Els espais emblemàtics amb els què compta el Festival són el Teatre Grec, el Palau de la Música, el Born CCM i el Jamboree. 

També cal destacar que els públics de l'Apropa podran gaudir a partir del mes de setembre, de la programació habitual del Jamboree Jazz Club i la Sala Tarantos, més enfocada a l'estil flamenc. Es podrà consultar mensualment la seva programació i es podran fer reserves des del web de l'Apropa Cultura. 

En definitiva, una nova adhesió de luxe que omplirà de música aquest estiu i obrirà als col·lectius Apropa la possibilitat de descobrir noves propostes i nous espais escènics. 

Seguim sumant! 

Presentació de la programació

Torroella de Montgrí ja és Apropa!

15/06/2017

Avui dijous 15 de juny a les 11h al vestíbul de l’Auditori Teatre Espai Ter, ha tingut lloc la Roda de Premsa per presentar l’adhesió de l’Ajuntament de Torroella i les Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí a l’Apropa Cultura.
 
L’adhesió al programa d’aquestes dues entitats representarà que els col·lectius socials que formen part d’Apropa Cultura tinguin accés d’ara endavant a les programacions de Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí (Festival de Música de Torroella de Montgrí, Festival de Jazz de l'Estartit i Fringe Festival de Torroella) i de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí (Auditori Teatre Espai Ter).
 
Han intervingut en aquesta presentació, Josep Maria Rufí, alcalde de Torroella de Montgrí; Roser Font, regidora d’Acció Social; Sònia Gainza, directora del programa Apropa Cultura; Albert Bou, president de Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí; Sílvia Costa, monitora del Centre Tramuntana-Centre Ocupacional i Espai de Treball, de Palafrugell i Anna Carol, educadora social del Centre d'Acollida Convent dels Franciscans de la Bisbal d'Empordà.
 
Un cop més, sumem energies, esforç i il·lusió per tal de que creixin els municipis a Catalunya que creuen en la inclusió social a través de la cultura.


Palau de la Virreina

Avui hem presentat tota la programació d'estiu!

31/05/2017
Avui dimecres 31 de maig a les 12h ha tingut lloc la presentació de la programació d'estiu que s'ofereix a les entitats socials que formen part d'Apropa Cultura. 

Els programadors del Grec Festival de Barcelona, els Teatres del Grup Focus, El Festival Jardins de Pedralbes, el Cosmocaixa, el Caixaforum i el CCCB han parlat sobre les propostes que tenen preparades per aquests propers mesos de juny, juliol i agost. 

Estem molt contents per l'èxit de convocatòria d'aquesta presentació ja que ens han acompanyat més de 110 persones de diverses entitats socials, entre els quals hi havia treballadors socials, usuaris, familiars i voluntaris.

La voluntat d'aquestes presentacions és poder oferir als col·lectius una informació exclusiva i de qualitat de tots els espectacles i activitats que tindran al seu abast amb l'objectiu que puguin escollir les propostes que més s'adaptin a les seves necessitats.

Agraïm la presència de tots els que han vingut a escoltar la presentació així com dels programadors dels equipaments que fan possible l'accés a la cultura a totes les persones.

El proper període de reserves serà del 12 al 23 de juny. 

A seguir gaudint de la cultura aquest estiu!
Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació