Notícies

Apropa Cultura Guardonat amb el premi Solidarios ONCE Catalunya

05/06/2014
Apropa Cultura, el programa socioeducatiu de 40 equipaments culturals de Catalunya,  ha estat guardonat un dels Premis Solidaris 2014 de la Fundació ONCE Catalunya a la categoria d’administracions públiques. Apropa Cultura ha estat premiat pel seu esforç de coordinació en un programa d’aquestes característiques que promou la inclusió de tots els ciutadans, la normalització, l’autonomia personal i l’accessibilitat.

L’acte de lliurament dels premis va tenir lloc dijous 5 de juny a l’Auditori de la ONCE amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas. La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, va agrair la col•laboració de tots els teatres i auditoris que participen al programa Apropa Cultura.

Des d'Apropa Cultura volem agrair a la Fundació ONCE Catalunya, a tots els equipaments i institucions que formen part del programa, i molt especialment als més de 1.000 centres socials registrats al programa.  

Roda de premsa 06/03/2014

Adhesió dels museus a l'Apropa Cultura

06/03/2014
La roda de premsa per a presentar l'adhesió de 6 museus de la ciutat de Barcelona a l'Apropa Cultura ha tingut lloc dijous 6 de març a l'auditori del MACBA. 

Es sumen a l'Apropa Cultura, amb més d'un miler d'entitats socials i ara 40 equipaments culturals, el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), el Museu d'Art Contemporani de Barcelona (Macba), el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), el CaixaForum Barcelona, la Fundació Joan Miró i el Museu Picasso.

A la roda de premsa han assistit Ferran Mascarell,  Conseller de Cultura, Neus Munté, Consellera de Benestar Social, Jaume Ciurana, el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona i President del Consorci de L’Auditori i l’Orquestra, Josep Oliva, diputat delegat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Elisa Duran, Directora General Adjunta de la Fundació La Caixa i Sonia Gainza, directora del programa Apropa Cultura. 
Descarregar document

Més oferta de teatres i auditoris

Sabadell s'adhereix a l'Apropa Cultura

31/01/2014
A partir de la convocatòria de gener 2014 el Teatre Principal, Teatre la Faràndula, l'Estruch i LaSala Miguel Hernández de Sabadell oferiran la seva programació habitual de música, teatre dansa i circ a preus molt reduïts a l'Apropa Cultura. 
Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació