Notícies

Presentem la programació d'estiu d'Apropa Cultura

Olor a estiu, temps de Festival Grec!

24/05/2017
Aquest dijous 25 de maig a les 19h el director del Grec Festival de Barcelona, Cesc Casadesús, presentarà al Teatre Grec la nova programació del Festival d'arts escèniques més potent de l'estiu barceloní.

La programació d'aquesta 40a edició promet una gran qualitat d'espectacles de teatre, dansa, música i circ tan de producció local com internacional. Estem molt contents que, una vegada més, el Grec Festival de Barcelona col·labori amb Apropa Cultura.

El proper dimecres 31 de maig a les 12 al Palau de la Virreina es presentarà tota la programació de juliol i agost d'Apropa Cultura de la mà dels programadors del Grec Festival de Barcelona, Festival Jardins de Pedralbes, Fundació Miró, Caixaforum, MACBA, CCCB i els Teatres de Focus. No us la perdeu perquè tindreu oportunitat de conèixer de primera mà i en exclusiva tota la nova programació que tindreu a l'abast en els propers mesos. 

El nou període de reserves serà del 12 al 23 de juny. 

Ens espera un estiu ple de cultura!El Born CCM, ara a l'Apropa

23/03/2017
La primavera arriba amb bones notícies! 
El Born CCM s'adhereix a l'Apropa Cultura. A partir d'aquest mes, les entitats socials registrades al programa Apropa Cultura podran gaudir de les noves propostes culturals.
El Servei Educatiu del Born ha dissenyat activitats adaptades a les necessitats de cada col·lectiu.
Voleu consultar la programació? Feu-ho aquí mateix!
Descarregar document

Baldosas amarillas

Projecte social del Mercat de les Flors i la Fundació Pere Mitjans

15/02/2017

La col·laboració entre la Fundació Pere Mitjans (entitat de suport a persones amb discapacitat física, psíquica i sensorial) i el Mercat de les Flors ha fet possible el projecte de circ Baldosas amarillas, amb la direcció artística de Roberto Magro i del grup cabosanroque, que ha composat la música i la interpreta en directe.

El grup d’onze actors de la Fundació han dut a terme el procés de creació de l’espectacle basat  en el conte El Meravellós Màgic d’Oz. El projecte vol ser una experiència artística i humana on el teatre, la dansa i la música en viu i la improvisació són les eines per explicar la seva independència, autonomia i capacitat de prendre decisions.

La Fundació Pere Mitjans és una entitat sense afany de lucre que ofereix serveis de suport a persones amb discapacitat física, intel·lectual i sensorial. La seva missió és posar a l’abast d’aquestes persones i de les seves famílies els recursos i suports personals de tot tipus per tal que puguin créixer i desenvolupar el seu projecte de vida de qualitat en una societat inclusiva, justa i solidària com a ciutadans i ciutadanes de ple dret. 
Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació