Notícies

A L'Auditori, Palau de la Música i Auditori de Girona

Ibercamera amb Apropa Cultura!

24/01/2017
Novament, podem anunciar l’adhesió d’un altre promotor a Apropa Cultura: Ibercamera. Es tracta d’una promotora privada de concerts de música clàssica de gran prestigi a Catalunya. 

La seva programació abarca tots els gèneres i èpoques de la música clàssica i compta amb les millors orquestres, directors i solistes del panorama internacional. 

A partir d’aquest mes, Ibercamera posa a disposició de les entitats socials registrades a l’Apropa Cultura localitats per a tots els concerts de la temporada a L’Auditori, el Palau de la Música i l’Audtitori de Girona. 

Teatre Monumental i Can Gasol

Mataró s'uneix a Apropa Cultura

10/01/2017
Avui dimarts 10 de gener a les 12h ha tingut lloc al Teatre Monumental de Mataró la roda de premsa per presentar a les entitats socials del Maresme la nova adhesió al programa Apropa Cultura: l'Ajuntament de Mataró.

Han intervingut a la presentació en Joaquim Fernàndez, regidor de cultura; Isabel Martínez, regidor de Benestar Social; Joaquim Garrigosa, director de l'Auditori i Sonia Gainza, directora del programa Apropa Cultura.

S'han presentat les noves propostes escèniques del Teatre Monumental i el Centre d'arts escèniques Can Gasol. Totes elles estaran a disposició dels col·lectius d'Apropa Cultura a partir del 23 de gener que comença el període de reserves. 

Estem molt contents de seguir creixent i veure que cada cop més ciutats de Catalunya s'interessen per la transformació social a través de la cultura. 


Reportatge al programa "Tria 33" sobre Apropa Cultura

04/01/2017
Contents del ressò que es fa d'Apropa Cultura al programa "Tria 33" de Jaume Figueras. Si voleu veure el reportatge sencer feu clic al següent enllaç:

Vídeo Tria 33
Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació