Notícies

Baldosas amarillas

Projecte social del Mercat de les Flors i la Fundació Pere Mitjans

15/02/2017

La col·laboració entre la Fundació Pere Mitjans (entitat de suport a persones amb discapacitat física, psíquica i sensorial) i el Mercat de les Flors ha fet possible el projecte de circ Baldosas amarillas, amb la direcció artística de Roberto Magro i del grup cabosanroque, que ha composat la música i la interpreta en directe.

El grup d’onze actors de la Fundació han dut a terme el procés de creació de l’espectacle basat  en el conte El Meravellós Màgic d’Oz. El projecte vol ser una experiència artística i humana on el teatre, la dansa i la música en viu i la improvisació són les eines per explicar la seva independència, autonomia i capacitat de prendre decisions.

La Fundació Pere Mitjans és una entitat sense afany de lucre que ofereix serveis de suport a persones amb discapacitat física, intel·lectual i sensorial. La seva missió és posar a l’abast d’aquestes persones i de les seves famílies els recursos i suports personals de tot tipus per tal que puguin créixer i desenvolupar el seu projecte de vida de qualitat en una societat inclusiva, justa i solidària com a ciutadans i ciutadanes de ple dret. 

A L'Auditori, Palau de la Música i Auditori de Girona

Ibercamera amb Apropa Cultura!

24/01/2017
Novament, podem anunciar l’adhesió d’un altre promotor a Apropa Cultura: Ibercamera. Es tracta d’una promotora privada de concerts de música clàssica de gran prestigi a Catalunya. 

La seva programació abarca tots els gèneres i èpoques de la música clàssica i compta amb les millors orquestres, directors i solistes del panorama internacional. 

A partir d’aquest mes, Ibercamera posa a disposició de les entitats socials registrades a l’Apropa Cultura localitats per a tots els concerts de la temporada a L’Auditori, el Palau de la Música i l’Audtitori de Girona. 

Teatre Monumental i Can Gasol

Mataró s'uneix a Apropa Cultura

10/01/2017
Avui dimarts 10 de gener a les 12h ha tingut lloc al Teatre Monumental de Mataró la roda de premsa per presentar a les entitats socials del Maresme la nova adhesió al programa Apropa Cultura: l'Ajuntament de Mataró.

Han intervingut a la presentació en Joaquim Fernàndez, regidor de cultura; Isabel Martínez, regidor de Benestar Social; Joaquim Garrigosa, director de l'Auditori i Sonia Gainza, directora del programa Apropa Cultura.

S'han presentat les noves propostes escèniques del Teatre Monumental i el Centre d'arts escèniques Can Gasol. Totes elles estaran a disposició dels col·lectius d'Apropa Cultura a partir del 23 de gener que comença el període de reserves. 

Estem molt contents de seguir creixent i veure que cada cop més ciutats de Catalunya s'interessen per la transformació social a través de la cultura. 

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació