Notícies

Lectura recomanada

L'oci cultural com a eina d'inclusió social

10/05/2016
"Amb aquestes sortides culturals, ells amplien les seves experiències de vida.”
 
Xarxanet ha publicat recentment l’article L’oci cultural com a eina d’inclusió social, que explica l’experiència amb Apropa Cultura a partir del punt de vista d’un centre social registrat, la Fundació Teas. És un relat molt enriquidor i pensem que pot ser de gran interès.
 
Llegir article.

El Parlament de Catalunya inclou Apropa Cultura al ple sobre emergència social

16/03/2016
L’últim dia 10/03 el Parlament de Catalunya ha votat el ple sobre emergència social. Segons la resolució 4.1, “el Govern es compromet a fer un desplegament més ambiciós del projecte Apropa Cultura que superi els límits dels equipaments on ja funciona actualment i integri tots els equipaments públics i privats del país per fer la cultura més accessible.”
 
La resolució es pot consultar en línea aquí.

CosmoCaixa s'adhereix a Apropa Cultura

16/02/2016
A partir d'aquest mes de febrer, CosmoCaixa, el Museu de la Ciència de l'Obra Social ”la Caixa”, s'adhereix al programa per tal d'oferir la seva programació a les entitats socials registrades a  l'Apropa Cultura. 

La sessió de presentació de l'equipament i la seva programació tindrà lloc dimarts 16 de febrer a les 12h a CosmoCaixa, on també s'explicaran les noves activitats de museus que formen part de la xarxa. 
Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació