Notícies

24 d'octubre a L'Auditori

Acte celebració dels 10 anys d'Apropa Cultura

26/10/2016
Aquest dilluns 24 d'octubre vam celebrar el 10è aniversari d'Apropa Cultura. La festa va omplir la Sala 2 de L'Auditori de Barcelona amb gairebé 400 assistents. Tots integrants d'un gran equip, el que fa possible que aquest programa de Cultura Inclusiva sigui una realitat cada dia. Veure les fotografies.

A la celebració vam marcar un punt i a part, vam poder fer balanç de tot el que hem aconseguit fins ara però també vam poder unir forços i agafar energia i compromís per mirar cap a futur. Hem d'arribar més lluny, hem d'arribar a tot arreu perquè com va dir el Jordi Cusell, del Centre Ocupacional Aspace, tots hem d'estar "dins la cultura"!

Del 24 al 30 d'octubre

2a Setmana Apropa Cultura

20/10/2016
Celebrem el desè aniversari d'Apropa Cultura amb una festa a L’Auditori que reunirà per primera vegada tots els agents que fan possible el programa. Usuaris, equipaments, artistes, centres socials, autoritats es trobaran el proper dilluns 24 d’octubre a les 19h a la sala 2 de L’Auditori de Barcelona, per reivindicar l’accés universal a la cultura i bufar les espelmes d’un gran pastís d’aniversari.
 
L’acte estarà presentat pel periodista Toni Puntí i comptarà amb la participació de Sonia Gainza, la directora del programa Apropa Cultura, Neus Munté, consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i Laia Ortiz, tercera tinent d’alcalde i directora de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona. També es podrà conèixer l’experiència dels usuaris i educadors i gaudir de les actuacions del ballarí i coreògraf Cesc Gelabert, d’un quartet format per músics de l’OBC, de la soprano Begoña Alberdi i del Cor Apropa.
 
Durant l’acte també es reconeixerà la tasca de les entitats més compromeses durant aquests deu anys que rebran un diploma commemoratiu. El final de la celebració, tots els premiats es faran una foto de família amb un pastís d’aniversari cortesia de Cal Tiana.
 
En aquests 10 anys de vida, Apropa Cultura ha fet possible més de 132.500 experiències culturals que han permès a persones en situació vulnerable gaudir de teatres, auditoris, museus i festivals i participar de la vida cultural arreu de Catalunya. Apropa Cultura connecta les entitats socials amb els equipaments culturals que reserven per aquest programa de cultura inclusiva el 2% del seu aforament de temporada a un preu de 3€ i ofereixen visites i activitats adaptades. Des del naixement del programa, 1.573 centres socials que treballen amb persones en risc d’exclusió social s’han registrat a Apropa Cultura.

Celebrem el 10è aniversari

Revista Apropa Cultura

13/10/2016
Amb motiu del 10è aniversari d'Apropa Cultura publiquem una revista de 12 pàgines amb testimonis, balanç i mirades al futur. Desitgem que us agradi, podeu descarregar-la aquí
Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació