Notícies

El Parlament de Catalunya inclou Apropa Cultura al ple sobre emergència social

16/03/2016
L’últim dia 10/03 el Parlament de Catalunya ha votat el ple sobre emergència social. Segons la resolució 4.1, “el Govern es compromet a fer un desplegament més ambiciós del projecte Apropa Cultura que superi els límits dels equipaments on ja funciona actualment i integri tots els equipaments públics i privats del país per fer la cultura més accessible.”
 
La resolució es pot consultar en línea aquí.

CosmoCaixa s'adhereix a Apropa Cultura

16/02/2016
A partir d'aquest mes de febrer, CosmoCaixa, el Museu de la Ciència de l'Obra Social ”la Caixa”, s'adhereix al programa per tal d'oferir la seva programació a les entitats socials registrades a  l'Apropa Cultura. 

La sessió de presentació de l'equipament i la seva programació tindrà lloc dimarts 16 de febrer a les 12h a CosmoCaixa, on també s'explicaran les noves activitats de museus que formen part de la xarxa. 

Memòria 1a Setmana Apropa Cultura

19/01/2016
Ja es poden consultar la memòria i resultats de la 1a Setmana Apropa Cultura, la gran acció conjunta de comunicacació que vam fer entre tots els equipaments adherits al programa.

Podeu consultar-la fent click a aquest link.
Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació