Què és?

Apropa Cultura és una xarxa que uneix teatres, auditoris, festivals i museus amb les entitats del sector social per fer la cultura accessible

Treballem per fer possible, entre tots, l’accessibilitat als principals equipaments culturals.

Fomentem l’accés de totes les persones  a la cultura i a l’oci inclusiu.

Promovem la transformació social a partir de la cultura. 

Defensem una comunitat inclusiva capaç de crear condicions adequades a les necessitats de totes les persones. 
 

Què ofereix Apropa Cultura

Assistència a espectacles de música, teatre, dansa i circ

Els teatres, auditoris i festivals adherits a Apropa Cultura ofereixen localitats de la seva programació habitual de música, teatre dansa i circ a preus molt reduïts. 

 És un recurs de lleure que facilita la tasca dels educadors socials al moment de fer la tria, selecció, reserva d'espectacles i preparació de la sortida.
Actualment més de 1.500 centres socials d'arreu de Catalunya estan registrats i poden gaudir del programa.

Consulta els centres o serveis registrats.

Visita a exposicions de museus i centres culturals

Els museus i centres culturals adherits a l'Apropa Cultura proposen visites visites guiades, dinamitzades i tallers als diferents col·lectius a preus molt accessibles. 

Consulta l'oferta de visita a exposicions.

Activitats participatives 

Apropa Cultura coordina als diferents teatres i auditoris activitats participatives dissenyades exclusivament per a col·lectius en una situació fràgil i en risc d'exclusió social. 

Consulta l'oferta d'activitats participatives.
 

Formació en arts escèniques i música per a educadors socials

Apropa Cultura té un compromís amb l'educació per afavorir la presència de les arts en la vida quotidiana de les persones i dels col·lectius. 

Cada temporada s'organitzen cursos en arts escèniques, música, arts plàstiques i visuals, Educa amb l'art, adreçat a educadors socials, terapeutes, integradors, coordinadors, tècnics, monitors i cuidadors sense coneixements específics en arts escèniques i música.

Veure la oferta de formació per a educadors socials
Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació