Setmana Apropa Cultura

3a edició: del 23 al 29 d'octubre

Enguany tornem a celebrar la Setmana Apropa Cultura durant la qual promotors culturals, institucions i entitats socials ens unim per promoure la cultura i la inclusió.
Us presentem el nou vídeo!

Què passarà durant la Setmana Apropa? 

Del 23 al 29 d'octubre farem visible a la societat les activitats habituals d'Apropa Cultura.Hem dissenyat una campanya de comunicació amb l'objectiu de visualitzar la importància de la cultura per a tothom, especialment per a les persones en situació de vulnerabilitat. Per aquesta raó, també organitzarem una roda de premsa on presentarem el manifest per una cultura inclusiva i accessible.

Gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals de Catalunya i l'esforç de tots els promotors culturals es difondrà el programa i les seves activitats a través de mitjans de comunicació i xarxes socials.

També comptarem amb la col·laboració de les Entitats Socials que participen de forma activa en la setmana assistint a més espectacles i visites guiades, fent difusió del programa a través de la seva xarxa i col·laborant a les xarxes.

A més, engegarem per segon any les Cruïlles Apropa, intercanvi d'experiències entre un equipaments cultural i un centre social. Educadors i persones ateses per l’entitat visiten l’equipament cultural i coneixen de primera mà les persones que hi treballen. Després, són els treballadors de l’equipament que fan la visita inversa i s’acosten a una realitat desconeguda per a molts i que humanitza a tots. 

Si ets un centre social i vols fer sortides culturals durant la Setmana Apropa Cultura, recorda que pots reservar ja! Consulta la programació d'espectacles o la programació de museus

Us convidem a participar activament en la 3a Setmana Apropa Cultura!
Contacteu amb nosaltres: comunicacio@apropacultura.cat

Manifest Apropa Cultura

Amb motiu de la 3era Setmana Apropa hem redactat entre tots els qui formen part d'Apropa Cultura el Manifest Apropa Cultura. Recull l'ideari i reivindicacions del programa. El manifest es farà públic divendres 20 d'octubre durant la roda de premsa, i tothom que hi estigui d'acord, el pot signar aquí Recursos i descàrregues

- Llegeix i descarrega't la nota de premsa

- Descarrega el dossier de premsa 

- Fotografies de la RdP de la 3a Setmana Apropa Cultura 

- Visualitza fotografies de les activitats d'Apropa Cultura
Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació