Valoracions

Coneix les experiències dels centres socials als equipaments Apropa Cultura

Ha agradat molt el concert i la ubicació
21/11/2017

Habitatges amb serveis per gent gran Bronze/Coure (Gent gran)
Espectacle: ANIVERSARI AMB RAVEL
L'Auditori

Sentim informar que va haver un error en la reserva. Nosaltres teniem constància de que les entrades estaven reservades i amb el resguard que teniem no van poder entrar a l'espectacle. Per aquest motiu no podem fer la valoració, hem marcat les estrelles perquè sinó no ens deixava enviar la valoració.
22/11/2017

Residència Casa Nostra (Discapacitat intel·lectual)
Espectacle: Pell de llarinté, cua de tiré
CaixaForum Lleida

La sortida va se mol chula els nous van gaudí d'una tarda de dissabte diferen brenan i charran amb els companys per finalment passa una bona estona rien amb l'obra .
21/11/2017

Fundació Santa Teresa (Discapacitat intel·lectual)
Espectacle: Paradise
Ajuntament del Vendrell

Interessant, recomanable i molt agradable.
22/11/2017

Centre Català de Solidaritat - CECAS - Caritas (Drogodependències)
Visita: La ciutat del Born
El Born Centre de Cultura i Memòria

L'obra exposa un fet dur com és l'efecte del poder sobre la persona i com li pot afectar la conducta fins deshumanitzar-la. Han trobat el tema molt actual. Això ha impactat el grup. Els actors excelents.
22/11/2017

DINAMITZACIÓ MENJADORS GENT GRAN EIXAMPLE (Gent gran)
Espectacle: CALÍGULA
Grup Focus

That's a musical és un espectacle sensacional i mot treballat. Un musical fantàstic que agrada a petits i grans i una posada en escena dels quatre actors-cantants espectacular. Una experiència molt recomanable per tornar-ho a veure.
20/11/2017

CO Montsoriu (Discapacitat intel·lectual)
Espectacle: That's a musical +5
CaixaForum Barcelona

Donat els pocs recursos econòmics que disposen els usuaris que hi van assistir, va ser un moment molt especial. Poques vegades tenen la possibilitat d'assistir a un espai tan important i viure la grandesa de poder veure artistes de renom mundial com la Concha Buika. La part negativa va ser que el tipus de concert va ser una experiència sonora massa experimental i contemporània per a usuaris amb poques vivències d'aquest estil. En qualsevol cas no va ser el tipus de música esperada, però si que va ser una nova i gran experiència. Així que amb gratitud la valorem molt positivament.
20/11/2017

Espai Juvenil Joves.com (Infància i juventut)
Espectacle: Buika
Temporada Alta

Molt bon espectacle. Irrepetible
20/11/2017

Taina (Discapacitat intel·lectual)
Espectacle: DE PEL·LÍCULA
Ajuntament de Sabadell

Ha estat un concert molt divertit i del que hem gaudit molt. Las bandes sonores eren conegudes per la gent gran, i el fet que actuessin els dos actors de doblatge ha donat un toc molt simpàtic al concert. L'orquesta, meravellosa!
20/11/2017

Habitatges amb Serveis per a gent gran Can Travi (Gent gran)
Espectacle: De pel·lícula!
Palau de la Música Catalana

Un espectacle inoblidable i original, ens va encantar la idea de barrejar l'orquestra amb els dos dobladors de pel·Lícules, professionals boníssims, tant els músics com els dobladors.
20/11/2017

S.R.C.d'Horta-Guinardó (Salut mental)
Espectacle: De pel·lícula!
Palau de la Música Catalana

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació