Som Apropa

A l'Apropa, tota l'oferta cultural està adaptada especialment a cada col·lectiu, tant en contingut com en espais i amb horari de matí i tardes.

A més de totes les ofertes en programació habitual, des d'Apropa hem creat una sèrie de tallers i activitats adaptades especialment a col·lectius concrets, on poden gaudir d'experiències úniques pensades per a ells.

Campanya Apropa 2020 / 2021 #LLIURES D'ESTIGMA

Cada any , la campanya Apropa Cultura està enfocada a un col.lectiu concret amb l´objetiu de visibilitzar els beneficis que té l’accés a la cultura per aquestes persones en concret. 

La Salut Mental centra la nova temporada d'Apropa Cultura i fa campanya per una societat i uns espais culturals "Lliures d'estigma"

Aquesta temàtica anual vol aconseguir que cada col·lectiu tingui una presència especial i destacada en la programació dels diferents equipaments culturals que formen part de l’Apropa Cultura, ja sigui en forma d’espectacles, exposicions, xerrades, tallers, cicles o qualsevol altra activitat programada.

VEURE TOTES LES ACTIVITAS #LLIURES D'ESTIGMA

Coneixeu el taller "Un Matí d´Orquestra" per a persones amb discapacitat intel·lectual? Us convidem a veure com ho expliquen els nostres usuaris.