Formació

Considerem necessari establir ponts entre el sector cultural i el sector social. Per aconseguir-ho, la formació és una eina indispensable.

La importància de la formació des de l'art dins del sector social

Considerem necessari establir ponts entre el sector cultural i el sector social. Per aconseguir-ho, la formació és una eina indispensable.

Ens dirigim a educadors, terapeutes i cuidadors que volen fer de l'art una eina educativa per desenvolupar la seva feina amb els pacients des de una perspectiva lúdica, emocional i diferent.

Perquè a més de fer sortides amb els usuaris del vostre centre social, pertànyer al programa d'Apropa Cultura us dona l´oportunitat de gaudir d´una formació específica i endinsar-se en les avantatges terapèutiques de l'art.

Educa amb l'Art

PROFESSIONALS DE L'ACCIÓ SOCIAL I EDUCATIVA

Dirigit a educadors, terapeutes i cuidadors que volen incorporar l’art com a eina educativa en el dia a dia del seu centre. Inclou formació en arts escèniques, música, arts visuals i arts plàstiques.

Educa amb l'Art 2020-2021

Educa amb l’Art ensenya a enriquir, potenciar i donar una nova dimensió a la vostra tasca com a educadors o educadores a través de les diferents disciplines artístiques. Quan l’art entra a la vida quotidiana, es nota!

Inscriure's

Accessibilitat i diversitat

PROFESSIONALS D'EQUIPAMENTS CULTURALS

Donem als professionals dels equipaments culturals noves eines i metodologies relacionades amb l’accessibilitat. L’objectiu és que tant ells com els seus espais estiguin preparats per acollir col·lectius amb necessitats específiques. 

Actualment no hi ha cursos oberts

Properament informarem de les sessions sobre accessibilitat. Estigues atent a la nostra web!

Més informació sobre cursos d'accessibilitat

Recursos