• Platea del Teatre Municipal Ateneu Igualada
5
Carrer de Sant Pau, 9
08700
+34 938 05 03 58

Descripció

El Teatre Municipal l'Ateneu és un equipament municipal cedit per conveni a l’Ajuntament d´Igualada, qui per mitjà de l’Institut Municipal de Cultura, porta a terme la programació d’activitats professionals de teatre, música i dansa profes

El Teatre Municipal l'Ateneu és un equipament municipal cedit per conveni a l’Ajuntament d´Igualada, qui per mitjà de l’Institut Municipal de Cultura, porta a terme la programació d’activitats professionals de teatre, música i dansa professionals, a més de ser un equipament on s’hi acullen aquelles activitats amateurs que desenvolupen les entitats de la nostra ciutat.

Informació d'accessibilitat

Hi ha aparcaments propers a la Rambla General Vives, el Passeig Verdaguer i el Carrer Esquiladors. A més el pàrquing de Cal Font i el pàrquing de la Plaça de la Creu. Per places de cadires de rodes cal avisar prèviament.

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
9 h a 14 h
+34 938 03 19 50
Persona de contacte: 
Francesc Rosell Farré rossellf@aj-igualada.net

Valoracions

 • 5
  La teva valoració: 5
  diumenge, 24 març 2019
  Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada

  Escape Room

  Molt bona
  L'activitat va estar molt be. L'obra de teatre els hi va agradar molt. Desprès comentar que el responsable del teatre el Francesc en tot moment es va preocupar de que els nostres residents estiguessin be . Els va acompanyar fins a les seves butaques. Perfecte.
  Jordi
  Tomàs Udivert
  Residencia Salut Mental Llar Verdaguer
  Salut mental