Descripció

El teatre fou construït per iniciativa privada l'any 1886 amb el nom de "Teatre Principal". A principis del segle XX passà a anomenar-se Cal Bolet pel cognom del seu nou propietari. L' Ajuntament de Vilafranca el va adquirir l'any 1982 i el 29 de maig d'aquell mateix any va pujar el teló amb l'obra Terra Baixa, d'Àngel Guimerà.

L'edifici consta de vestíbul, sala amb platea i dos pisos de llotges, escenari i camerinos. La sala té una capacitat màxima per a 386 espectadors i permet diversos formats i aforaments.

El Teatre Municipal cal Bolet està al servei d'entitats, escoles, col•lectius i empreses per dur a terme activitats relacionades amb les arts escèniques.

La Regidoria de Cultura ofereix, a més de la programació d'espectacles professionals, programes i activitats de foment de les arts escèniques com ara la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil, residències de creadors de teatre i dansa, producció d'espectacles i la campanya d'espectacles per a escoles “Anem al Teatre”, entre altres activitats.

Informació d'accessibilitat

El Teatre Municipal Cal Bolet i l’Auditori Municipal estan adaptats per a l’accés de persones amb mobilitat reduïda. Disposem de seients reservats. Per a més informació i confirmació d’assistència cal posar-se en contacte amb: 93 890 04 59 carnetamic@vilafranca.cat o a la taquilla de Cal Bolet els dies de venda anticipada. El Teatre Municipal Cal Bolet disposa de bucle per a persones amb discapacitat auditiva.

Accessibilitat

 • Bucle magnètic
 • Places disponibles per a cadires de rodes

Contacte Apropa de l'equipament

+34 93 890 04 59
Persona de contacte: 

Valoracions

 • 5
  La teva valoració: 5

  Rhümia

  Molt original i super divertida
  La recomanem molt! Ens va encantar, fan participar al públic i et fas un fart de riure. Genial!
 • 5
  La teva valoració: 5
  divendres, 17 maig 2019
  Teatre Municipal Cal Bolet

  A.K.A. (Also Known AS)

  Ens hem emocionat recordant el primer petó
  Ens vam tornar a sentir com quan teniem 15 anys, una obra de teatre molt propera i en la que públic se sent implicat. Molt dinàmic i "canyera", no t'hi pots adormir. Recomenariem especialment al públic jove.
  Montse
  Marquès Desembre
  SRC Vilafranca
  Salut mental
 • 5
  La teva valoració: 5
  diumenge, 31 març 2019
  Teatre Municipal Cal Bolet

  Ovelles

  All right!! (Josep A.)
  Recomenem aquest espectacle de totes totes, espectacle molt tendre i amb molt sentit de l'humor. Ens va encantar!
  Montse
  Marquès Desembre
  SRC Vilafranca
  Salut mental
 • 5
  La teva valoració: 5
  diumenge, 24 març 2019
  Teatre Municipal Cal Bolet

  Troia, una veritable odissea!

  Una òpera diferent
  Va agradar, tot i que en certs moment també els costava entendre el que passava. Però en general n'han fet una valoració positiva.
  Aina
  Alegret Esclasans
  GRUP ACTIVA'T, TU POTS!
  Salut mental
 • 5
  La teva valoració: 5
  divendres, 23 novembre 2018
  Teatre Municipal Cal Bolet

  Marcel Lázara i Júlia Arrey

  Íntim, proper... Únic!
  El concert ens va encantar, era molt familiar i participatiu des de la intimitat i la proximitat. Ens va sorprendre la seva humilitat i ens va encantar que ens fessin partíceps de les seves històries. Vam poder cantar amb ells, seguir els ritmes, escoltar la seva experiència i al final ens vam atrevir a ballar i tot! Molt recomenable!
  Montse
  Marquès Desembre
  SRC Vilafranca
  Salut mental