• Entrada al Zoo de Barcelona
4.6521728985507

Descripció

Des de fa 125 anys que el Zoo de Barcelona és una finestra a la natura, una eina d’aprenentatge per a famílies, grups escolars, estudiants i investigadors. Un centre dedicat a l’educació i a la conservació de la fauna que et permetrà gaudir d’una opció única de cultura científica i d’esbarjo al cor de Barcelona. T’hi esperem!

El Zoo de Barcelona treballa per ajudar a preservar la fauna salvatge i els seus hàbitats. La major part dels animals que hi viuen formen part de programes de conservació d’espècies amenaçades d’extinció. Amb la vostra visita contribuïu també a conservar-los i a difondre un missatge de respecte per la natura i el medi ambient.

Informació d'accessibilitat

COM ARRIBAR-HI: Consulta al web del Zoo com arribar al parc: http://www.zoobarcelona.cat/ca/planifica-la-teva-visita/com-arribarhi Si vens en cotxe particular, també pots trobar informació sobre l'Aparcament Wellington a la web de la Xarxa d'Aparcaments municipals. http://www.aparcamentsbsm.cat/ Autocar: consultar la web www.zonabus.cat Per poder consultar el plànol de la zona d'aparcaments al Zoo: 1. Entrar a la pàgina web: zonabus.cat 2. Seleccionar “Zones turístiques” 3. Seleccionar Zoo i surt el mapa indican les zones d'aparcament. ACCESSIBILITAT INSTAL·LACIONS: Tot el recinte del Zoo està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda a través de rampes o, en el cas de l’Aquarama, amb una plataforma elevadora d’ús exclusiu per a les persones que es desplacen en cadires de rodes. A les entrades del Zoo tenim un servei de préstec gratuït de cadires de rodes per a ús dels nostres visitants en cas de necessitat i segons disponibilitat.

Com arribar

Consulta al web del Zoo com arribar al parc: http://www.zoobarcelona.cat/ca/planifica-la-teva-visita/com-arribarhi

Si vens en cotxe particular, també pots trobar informació sobre l'Aparcament Wellington  a la web de la Xarxa d'Aparcaments municipals. http://www.aparcamentsbsm.cat/ 

Autocar: consultar la web www.zonabus.cat Per poder consultar el plànol de la zona d'aparcaments al Zoo:

1.    Entrar a la pàgina web: zonabus.cat
2.    Seleccionar “Zones turístiques”
3.    Seleccionar Zoo i surt el mapa indican les zones d'aparcament.

Accessibilitat

 • Lavabos accessibles
 • Places disponibles per a cadires de rodes

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
VISITA LLIURE: Dll a Div de 10:00 a 17:00/ VISITA COMENTADA: Dill a Div 09:00 a 13:30 - Dill a Dij 15:00 a 16:30
+34 932256786
Persona de contacte: 
Elena Garces i Lluís Cantón (Consultes visites lliures) zooclub@bsmsa.cat
Equip Educatiu Zoo (Consultes Visita Comentada) escolazoo@bsmsa.cat

Valoracions

 • 5
  La teva valoració: 5
  diumenge, 22 desembre 2019
  Zoo de Barcelona

  Visita lliure al Zoo de Barcelona

  Muy buena
  Pasamos un lindo día en familia con los niños que corrieron y aprendieron de los animales.
  BELEN
  ECHENAGUSIA
  GRUPO BMINCOME BARO DE VIVER Y BON PASTOR
  Pobresa
 • 5
  La teva valoració: 5

  Visita lliure al Zoo de Barcelona

  Enriquidora i molt divertida.
  La experiència va anar molt bé. Vam aprendre moltes coses que no sabiem sobre les animals. Vàrem passar un dia molt agradable, envoltats d'animals que habitualment no veiem mai. A més el personal del zoo va resoldre i atendre les nostres dubtes amb molta amabilitat i predisposición. Gràcies va ser un plaer!!!
 • 5
  La teva valoració: 5

  Visita lliure al Zoo de Barcelona

  Molt entretinguda i amena
  Ha estat molt variada i els ha agradat molt veure la varietat d'animals que hi ha a l zoo.
 • 5
  La teva valoració: 5

  Visita lliure al Zoo de Barcelona

  Bestial!
  La possibilitat d'anar al Zoo de Barcelona en família i amb amics no es troba sempre a l'abast dels col·lectius amb menys recursos econòmics. Mitjançant Apropa Cultura, més de 200 alumnes, mares i pares de l'escola van respondre il·lusionadíssims a l'excursió organitzada per l'AMPA, i en tornar a casa estaven d'allò més contents. Molts nens i nenes estaven contentíssims d'haver pogut veure lleons, goril·les i demés animals en companyia dels seus pares, d'haver-ne pogut parlar, d'haver fet corredisses per veure com es movia el tigre, d'haver-se sorprès conjuntament amb els lleons marins... Una experiència que va enriquir a tots, grans i petits, i que va contribuir a enfortir els llaços d'amistat entre el conjunt de la comunitat.
 • 5
  La teva valoració: 5

  Visita lliure al Zoo de Barcelona

  No podem fer valoració
  No podem fer valoració perquè per motius climatològics no la vam poder realitzar. Ara bé tot el tema de la gestió va ser genial i esperem poder portar-la a terme aviat