Registra't
Reserva directa
02/11/2019
dissabte
Sessions
nit
Durada: 
1 H. 20 MIN.
Places disponibles per a cadires de rodes
A partir de 3 €

Descripció

Arran d’un taller de gospel que el manresà Ramon Escalé va impartir a Barakaldo el 2017 va sorgir una connexió immediata que ara ha donat uns fruits del tot inesperats: l’escola de Gospel de Barakaldo, l’Arteta Gospel Choir, el cor professional Goizargi Gospel Choir i l’agermanament de dos dels cors més representatius d’Euskadi i Catalunya: Gospel Bilbao i Esclat Gospel Singers.

De la mà del seu jove director, Alain Gallego, Gospel Bilbao ja és el cor amb més pes del panorama del gòspel a Euskadi. Actuacions com les del Teatro Campos Elíseos o la participació en musicals com “JesusChrist Superstar”, il·lustren el seu brillant camí. Per la seva banda, Esclat Gospel Singers és un dels cors de referència a Catalunya, concerts multitudinaris com els del Palau, el Teatre Grec, l’Auditori, en Festivals de Jazz del país, 8 espectacles de gòspel, 2 musicals originals, 5 CD editats i 14 ed. del Campus Gospel Rajadell donen fe de la seva fecunda trajectòria.

I això és el que veureu: dos grans cors bategant a l’uníson, gaudint de la joia de cantar junts en un recorregut pels principals estils i moviments del gòspel fins arribar al moment actual.

Tots els públics
Ambient fosc

Equipament

Passeig Pere III, 35
08242
Manresa

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
De dimarts a divendres 10h a 13h
+34 938753402
Persona de contacte: 
Cristina Gonzàlez Alsina cristinagonzalez@mees.cat

Sessions passades

dissabte
02
novembre
Hora
21:00
Espai
Sala Gran - Kursaal

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes