IMPRO HORROR SHOW
15/02/2019
divendres
Horari
nitSessions
Durada: 
1 H APROX.
A partir de 3 €

Espectacle
Teatre
Comèdia

iure de les pors és la millor teràpia per fer-les fora, per això a Impro Horror Show preparem tot un aquelarre en escena per invocar.

Fantasmes, dimonis, bruixes, assassins en sèrie i morts vivents ens posseeixen per mostrar-te la cara més còmica de la por. Amb aquesta energia els actors transformen les frases del públic en escenes improvisades, intrigants i aterradorament divertidíssimes.

Un museu de cera, el campament d'estiu, una casa encantada o el cementiri poden ser els escenaris perfectes per tractar les fòbies més comunes i superar-les amb el millor humor.

La dinàmica dels espectacles de Planeta Impro consisteix en què a l'inici de la funció es convida al públic a escriure una frase en una targeta. Aquests suggeriments, extrets a l'atzar es convertiran en els títols de les improvisacions que crearan en directe els actors de la companyia, que hauran d'adaptar a les diferents categories d'improvisació. 

Impro-Horror Show, dirigit per José L. Adserías i Angel Galán, cerca la vessant més còmica i expectant dels suggeriments del públic, posant a prova la capacitat dels improvisadors per transformar una frase en escenes que portaran a l'espectador a endinsar-se al museu de cera, a escoltar psicofonies, conèixer originals assassins en sèrie, reviure pors al campament d'estiu, i desvetllar les fòbies humanes més insospitades. 

Planeta Impro porta 16 anys representant espectacles d'improvisació a nivell mundial.

Per riure
Tots els públics

Ambient fosc
Espectacle no numerat

On es fa

Mestre Blanch, 4
8242
Manresa
938723636

Contacte de l'organitzador

Cristina Gonzàlez Alsina cristinagonzalez@mees.cat
938753402
Horaris d'assessorament: 
De dimarts a divendres 10h a 13h

Sessions passades

divendres
15
febrer
Hora
21:00
Espai
Teatre Conservatori de Manresa