Registra't
2 març 2019
10:00
Durada
4 hores
Places
40
5.00
  • Art i museus

Descripció

PLACES EXHAURIDES - Apunta't a la llista d'espera escrivint a coordinacio@apropacultura.cat

 

Vine a la formació Educa amb l'Art a la Fundació Joan Miró!

El servei educatiu de la Fundació Miró i el Museu Nacional d'Art de Catalunya, en col·laboració amb Apropa Cultura hem dissenyat una formació pràctica per descobrir com les Arts Visuals ens poden ajudar en el nostre dia a dia.

Serà una sessió per aprendre a apropar-nos a l'art des de la part sensorial del nostre ésser per trobar una manera inclusiva de participar de l'art i obrir un camí cap a la transformació personal i social. 

A qui s'adreça?

A professionals de l'acció social i educativa. No són necessaris coneixements artístics per assistir a la formació, només tenir ganes d'aprendre, compartir i gaudir. 

 

Presentació

El paisatge és un concepte cultural que ens identifica i amb el que ens identifiquem. Les persones sentim la necessitat de conèixer els paissatges, investigar-los, registrar-los, captar-los i viure'ls. La formació us proposarà centrar-nos en el paisatge vegetal com a un espai clau d'experimentació i reflexió. Ens aproparem al paisatge a partir d'un seguit d'accions pràctiques, l'herbari ens servirà com a referent estructural per dur a terme un quader de camp col·lectiu i una exploració cartogràfica en grup. 

  • Experimentarem què significa el paisatge per a nosaltres, l'explorarem des de la nostra identitat i la compartirem per crear nous paisatges quotidians.
  • Aprendrem tècniques plàstiques vinculades amb la natura. 
  • Ens aproximarem a la pràctica artística des d'un treball sensorial.
  • Treballarem el desenvolupament personal però també la cohesió de grup.

Ponent

Mari Carmen García Mahedero, artista formada en Belles Arts. La seva trajectòria combina la creació personal amb la pedagogia artística, ha col·laborat amb museus i amb ensenyament de secundària. La seva línia de treball se centra en la natura i la contemplació artística i estètica. 
 

Equipament

Parc de Montjuïc, s/n
41.3669009
2.1536874
Barcelona